2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

Brigadeiro Com Morango - su braškėmis .... dvigubas dieviškumas :)

...taip taip taip,sakyčiau, kad tai net užima pirmesnę vietą už Brigadeiro Royal :)

Nerelaus skonio, tikrai dangiškai nerealaus !!!! Ir šį receptuką iš visos savo dušios rekomenduoju išbandyti !

Taigi Brigadeiro Com Morango - su braškėmis visą eigą nusižiūrėjau iš Minha Essencia, kur puikiai viskas parodyta nuo a iki z kaip ką daryti ;)

Naudojau abi Brigadeiro mases - tradicinio Brigadeiro ir baltojo Brigadeiro (branco) :

Reikės :

* tradicinio Brigadeiro masės
* baltojo Brigadeiro (branco) masės
* šviežių, nuplautų ir labai gerai nusausintų braškių,
* pabarstukų apvoliojimui

paruošiu braškes : nuimu uodegėles ( nors galima jas ir palikti, taip padarysiu kitąkart ;) ) gerai nuplaunu ir iš ties gerai nusausinu su rankšluosčiu - kad nebūtų jokios drėgmės.


tada imu gabaliuką baltos masės (kaip ją paruošti rasite čia) ir gražiai aplipinu, kol gardžioji braškė pilnai pasislepia :) apvolioju pabarstukuose ir


... voila - pats pačiausias iš visų galimų pačiausių :))) gardumėlis !
Tiesiog ragauji šio įstabaus skonio brigadeiro ir kaip rojuje pasijunti ;) (taip taip taip - užmiršti viską aplinkui ir mėgaujiesi tuo nuostabiu skonių deriniu ;)


lygiai taip pat "apvelku" ir su tradicinio Brigadeiro mase jau kitą braškę ir vėl apvolioju šokoladiniuose pabarstukuose :)))



ir štai dar vienas skanumėlis ;) tiesą pasakius, man labiau patiko su Brigadeiro branco mase, bet ir su tradiciniu Brigadeiro yra labai gardu ;)
iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai ... kaip pasiruošimas Velykoms , kadangi pavyko rasti milžiniškas braškes ( deja, mažų šiuo metu niekur neradau...) tai ir pats vienas Brigadeiro su braške gaunasi, sakyčiau, toks ... milžiniškas :))) užtad koks gardus ;)
Dabar belieka Jums išbandyti ir nuspręsti, kuris Brigadeiro com morango variantas Jums skanesnis? ;)

3 komentarai:

  1. Aš šiandien kaip tik nusipirkau milžiniškų braškių, ir pagalvojau, kad prisiruošus reikės ir iš jų prigamint brigadeirų. :) Bet kol kas apsistojau ties brigadeiros com pistache - gavosi DIEVIŠKO skonio, niaaaam. :) Oj, užkrėtei tu čia visą Europą šitų skanėstų gaminimu (deja, man pačiai per saldu, tai tik truputį paragauju, o šiaip vaišinsiu dabar visus, kas paklius po ranka). :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dziugi, tai fain ;)))) tikrai geras tas brigadeiru virusas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. koooks aukštasis pilotažas..:)nuostabus grožis ir kiek darbo įdėta..nereali šaunuolė..;))

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails