2010 m. sausio 23 d., šeštadienis

Nauji viršeliai - Darbo kalendorius 2010 metams "Ornamental"

Anksčiau rašytame pranešime, minėjau apie darbo kalendoriaus viršelių pakeitimą naujais.

Taigi, Jūsų dėmesiui pristatau darbo kalendorių "Ornamental" - puošnesnis, sakyčiau, labiau skirtas moteriškai pusei :)


A5 formato darbo kalendoriaus viršeliai pakeisti storesniais, pertraukti juodos spalvos linu. Rankomis išraižyto trafareto pagalba ant viršelio perkeltas dekoro motyvas - stilizuota "E" raidė iš pirmo žvilgsnio rodos tik ornamentas, o atidžiau įsižiūrėjus atrandi raidę :)

Vyraujančios spalvos : juoda , aukso su aukso spalvos metalinėmis detalėmis.

Puikiai vartomas, priešlapiai pakeisti storu, patvariu dekoratyviniu popieriumi.

Darbo kalendoriaus nugarėlėje matyti pora didesnių aukso spalvos metalinių akučių...

taip pat metaliniai kampai...

šį kartą metalinės mini kojelės apačios apsaugai - aukso spalvos.


Prie darbo kalendoriaus puikiai tinka ir priderintas spalvomis pasikartojančiu dekoro motyvu post-it dėkliukas - biuro rinkinukas.
Daugiau info : www.irri.lt
Susidomėjus rašykite : irma@irri.lt

2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Nauji apdarai darbo kalendoriui - "Business"

Šį kartą IRRI style dėmesys kasdien darbe naudojamam nepamainomam dalykui - darbo kalendoriui.
Galima pakeisti darbo kalendoriaus viršelius ( apie tai kitame pranešime) arba.... arba įsigyti štai tokį dėklą darbo kalendoriui kaip kad šis "Business" - neperkrautas, puiki dovana vadovui gimimo dienos, Boso dienos ar tiesiog Kalėdų proga :)

Čia galimi įvairiausi variantai : su įmonės pavadinimu ar logotipu ( kaip kad šiame pavyzdyje), su inicialais, su kokia įdomia fraze ar kokiu nerėkiančiu dekoro motyvu.

Tvirtas lankstus pagrindas, juodas storas lininis audinys ir aukso spalvos dekoras - klasika + prabanga. Lygiai kaip ir juoda + balta ar juoda + sidabro deriniai.
Yra (galima ir be) papildoma atlaso juostelė kaip skirtukas.


Šiio dėklo matmenys pritaikyti visiems A5 formato darbo kalendoriams "aprengti" , tad pasibaigus seniems metams, tiesiog užtenka pakeisti užpildytą darbo kalendorių nauju :)
Taip pat galimi ir kiti matmenys pvz. A6 formato ( kaip juos vadinu: mini ) darbo kalendoriams. Arba individualiai pagal nurodomus darbo kalendoriaus matmenis :)
Metalo kampai ir kaip dekoro detalė, ir apsauga kampams.

Patogaus dydžio ( tokio, kad būtų paprasta įdėti darbo kalendorių ir tuo pačiu jis neslidinėja), tiesiog atverti - užverti.

Jei tai dovanai , tai visada įmanoma palikti kokį subtilų palinkėjimą vienoje ar kitoje vidinėje pusėje. ;)

Daugiau info : www.irri.lt
Susidomėjus rašykite: irma@irri.lt

2010 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Balta..balta...kur dairais..- fotoalbumas "Baltas pūkas"

Tai fotoalbumas, skirtas pirmųjų naujagimio mėnesių nuotraukoms. Kaip baltas purus sniegas.. švelnus prisiliesti... vienas naujausių, vos prieš pat Naujuosius pabaigtų IRRI style darbų. Šį darbą išsivežiau su savimi į Prancūziją.

aptrauktas baltu dirbtiniu kailiu - kas man pačiai buvo nemaža naujovė techniniu atžvilgiu, vis tik linas ar atlasas yra visiškai kas kita nei audinys su gan storu plauku kaip kad šis :)

Dar vienas išbandymas - albumo viršelyje turėjo būti įdėta nuotrauka (šį kartą nuotrauka įdėta neišimamai) po stiklu - irgi teko gerokai galvą pasukti kaip atlikti, kad atrodytų vientisai, lygiai...


atlasinių juostų surišimas priderintas prie kailio spalvos, metalinė detalė - prie rudos spalvos lapų.

Lapai segti rankomis metalinių specialių varžtukų pagalba. Pirmąjį lapą palikau albumo personalizacijai. Tarp lapų visada paliekami tokio pačio storio kaip patys lapai tarpeliai, kad suklijavus nuotraukas, albumas "neišsipūstų" , išliktų lygus.


kiekviename lape viršuje trafaretų pagalba sužymėta paeiliui visi 12 mėnesių - nuo pačio pirmo iki 12- ojo.


pradžioje dar buvo mažų pasvarstymų lapų užrašus žymėti tamsesnia ruda( šokolado) spalva, vis tik pasirinkta balta spalva, kuri lyg testinė albumo viršelio dalis pereinanti į tamsius lapus - truputis sąsajos , bendrumo.

simboliškai mini kojelės nugarinėje albumo pusėje - šį kartą daugiau kaip dekoratyvinis elementas (nes kailio plaukas ilgesnis už kojelės aukštį)


Daugiau info apie šį darbą rasite IRRI style svetainėje ;)

Norint užsisakyti, rašykite : irma@irri.lt

2010 m. sausio 19 d., antradienis

Po atostogų...

nors po atostogų jau praėjo 1,5 savaitės smagu prisiminti visas kelionės į FR akimirkas :) Keliavome mašina ir galiu pasakyti - super !!! Jokia kelionė lėktuvu nepakeis tų neišdildomų įspudžių ir nuotykių , kuriuos patiri keliaujant mašina :) Mielai kartosim tai dar ir dar dar dar dar kartą :)
Nuostabi snieguota diena Clermont Ferrand ir Katedra - tiesa, iki mūsų atvykimo, pasirodo, buvo net iki + 16 šilumos :) Aišku, mes iš LT atvežėm ir sniego, ir šaltuko :)

Centras dienos metu.

Keletas vaizdų vakare.
Kaip visada, laiko pritrūko, kad spėtume visą apžiūrėti. Už tad vėl pabuvoti Prancūzijoje ( kad ir trumpai) ir, beje, visai netoli kalnų ( mat Clermont'as turi vulkanus pašonėje), vėl išgirsti šią pasakišką kalbą, beribį prancūzų mandagumą ir šypsenas, mėgautis prancūziškos virtuvės patiekalais ir .t.t.t.t.t.t - nepakartojamas jausmas ir nostalgija.
Related Posts with Thumbnails