tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post6579840508995087440..comments2024-03-28T06:16:01.308+02:00Comments on IRRI style: Braškiniai ledai - leduojamės toliau !IRRI stylehttp://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-63271050936156192752013-07-13T14:26:27.379+03:002013-07-13T14:26:27.379+03:00kur yra kaitinama- ten skaitoma tikrų ledų gamyba ...kur yra kaitinama- ten skaitoma tikrų ledų gamyba ;) o kur tik išplakamair sušaldoma - šaldytu desertu ;) dėl konsistencijos - daug kas priklauso nuo naudojamų ingredientų ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-31078191084039761562013-07-12T13:41:03.331+03:002013-07-12T13:41:03.331+03:00Jūsų receptukai taaaip skaniai atrodo, kad ir aš n...Jūsų receptukai taaaip skaniai atrodo, kad ir aš nutariau išbandyti ledus :) tik noriu paklausti, vieni receptai kur kiaušinius ir grietinėlę reikia kaitinti kitus šaltus išplakti. Kuo skiriasi (del konsistencijos ar del ko kaitinama?). Bijau pasidaryti šaldyt kiaušinienę, tad šįsyk bandysiu paprastai :) ačiū už atsakymąIrunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-5409782294013146692012-06-17T17:20:15.085+03:002012-06-17T17:20:15.085+03:00Nuitik, džiaugiuosi, kad patinka blog'as ;) ma...Nuitik, džiaugiuosi, kad patinka blog'as ;) manau, verta gaminti: traškės lygiai tiek kiek pat kiek ir valgant braškinius ledus ( ju kir brasškėse ir avietėse yra tų sėkliukių)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-52234103695831420352012-02-07T22:26:12.277+02:002012-02-07T22:26:12.277+02:00Labukas)
Aciu labai uz skanu bloga)
Kaip jums atro...Labukas)<br />Aciu labai uz skanu bloga)<br />Kaip jums atrodo ..is avieciu bandyt ledus gaminti??Ar ne traskes ant dantu seklos))))Niutikhttps://www.blogger.com/profile/04515225060390181923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-34980992483022417642010-06-27T15:35:04.038+03:002010-06-27T15:35:04.038+03:00Ruta, nu super, akd viskas gerai gavosi ;)
kaip t...Ruta, nu super, akd viskas gerai gavosi ;)<br /><br />kaip tik galvoju vėl šaldymo kamerą papildyti tokiais ledais, tik kad braškės gan rūgščios vis pasitaiko...IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-33798889352416723412010-06-23T09:28:45.510+03:002010-06-23T09:28:45.510+03:00Vakar gaminau šituos ledus, turiu būtinai pasakyti...Vakar gaminau šituos ledus, turiu būtinai pasakyti - jie TOBULI!gaivūs, ne per riebūs, ne per liesi )kai jaučiasi vandens kristalėliai), žodžiu, rekomenduoju išbandyti visiems, ypač kai dabar pats braškių sezonas.Rutahttps://www.blogger.com/profile/06619872164996738402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-72882035406433749962009-05-30T13:03:17.038+03:002009-05-30T13:03:17.038+03:00Živile, dėl sveikumo tai nuo receptukų priklauso (...Živile, dėl sveikumo tai nuo receptukų priklauso ( vieni kaloringesni, kiti mažiau) bet kad gardesni naminiai ledai tai nenuginčijamas faktas ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-91587990821612119982009-05-22T12:48:42.317+03:002009-05-22T12:48:42.317+03:00dėkui, pabandysiu kada nors, kai laiko daugiau bus...dėkui, pabandysiu kada nors, kai laiko daugiau bus :)neabejoju, kad naminiai gerokai skanesni ir sveikesni už pirktinius :)Živilėhttps://www.blogger.com/profile/12543995100570245443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-12971798597760708332009-05-20T15:20:42.560+03:002009-05-20T15:20:42.560+03:00Živile, drąsiai ;) šis aparatas tik patrumpina lai...Živile, drąsiai ;) šis aparatas tik patrumpina laiką, o šiaip tai galima ir be jo apseiti:<br /><br />* masę sukrėsti į indą laikyti kameroje kas 15-20 min vis ištraukant ir pamaišant ir taip kokias 3-4 val. ;)<br /><br />arba <br /><br />* masę supilti į pailgą indą plonu sluoksniu ir po tam tikro laiko ( t.y. kai ledai prie kraštų gerai apšala) perkrauti masę į kitą indą ir gerai išmaišyti (plaktuvu), tada jau sudėti išmaišytą ledų masę į gilų indą ir palikti kameroje šalti keletą valandų.IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-69672043653358224122009-05-20T13:44:55.390+03:002009-05-20T13:44:55.390+03:00o įmanoma tokių skanių ledų pasigaminti be to "žvė...o įmanoma tokių skanių ledų pasigaminti be to "žvėries" (turiu omeny tą aparatą)? :)Živilėhttps://www.blogger.com/profile/12543995100570245443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-86987686324553212932009-05-20T07:58:19.776+03:002009-05-20T07:58:19.776+03:00neatlaikysiu, nooooooriu ir as ledu aparatooooo
...neatlaikysiu, nooooooriu ir as ledu aparatooooo<br /><br /><br />tingiu kas 20-30 minuciu maicyti :) :) :)Linutukashttps://www.blogger.com/profile/16259731486639968844noreply@blogger.com