tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post266646474332400670..comments2024-03-28T06:16:01.308+02:00Comments on IRRI style: Paris-Brest ...... manasis Paris-Brest'as :)IRRI stylehttp://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-65406856313473392222015-08-16T20:58:55.849+03:002015-08-16T20:58:55.849+03:00Išsikepiau. Viskas pavyko puikiai. Dar neprapjauta...Išsikepiau. Viskas pavyko puikiai. Dar neprapjautas, bet geru skoniu neabejoju. Kvepia labai gardžiai. <br />AČIŪ už išsamų aprašymą. BALSIUKAIhttps://www.blogger.com/profile/03962263058717991236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-75719690275076147202015-08-14T10:36:25.978+03:002015-08-14T10:36:25.978+03:00Labai noris išbandyti. Pradžiai, kai nieko nėr nam...Labai noris išbandyti. Pradžiai, kai nieko nėr namie ir jei pavyks, kai šeimyna parvažiuos. <br />Tik va klausimuks: kokio diametro lėkštelę naudojot? Kokio dydžiu išeis tas žiedas? Ir kokio diametro reikia daryt vidurinį siaurąjį žiedą?<br />BALSIUKAIhttps://www.blogger.com/profile/03962263058717991236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-54548537238781245072015-08-06T15:11:14.337+03:002015-08-06T15:11:14.337+03:00dince, matyt per anksti žiedus ištraukėte iš orkai...dince, matyt per anksti žiedus ištraukėte iš orkaitės ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-79273847413142695882015-07-29T23:09:56.553+03:002015-07-29T23:09:56.553+03:00noriu paklausti, kodėl man susmego žiedas, kai kep...noriu paklausti, kodėl man susmego žiedas, kai kepė iškylo labai gražiai, išjungus orkaitę jis po kelių min susmegodincėhttps://www.blogger.com/profile/16788271990189202897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-47410028963267392432014-05-14T15:22:17.103+03:002014-05-14T15:22:17.103+03:00aciu bandyiu.aciu bandyiu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-85272235886681893672014-05-14T15:03:44.039+03:002014-05-14T15:03:44.039+03:00Taip, perpus reikia perpjauti tik didįjį žiedą tą ...Taip, perpus reikia perpjauti tik didįjį žiedą tą platų. O vidinis plonas žiedas ir papildomai su formuotas ir iškeptas. Jo pusiau pjauti nereikia. Suformuoti kaip ir platųjį žiedą: kond.švirkšto pagalba. IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-79467856455830086032014-05-14T13:48:16.904+03:002014-05-14T13:48:16.904+03:00kaip vidurini zieda gauti nesupratau kad lyg ir i ...kaip vidurini zieda gauti nesupratau kad lyg ir i dvi dalis pjaunat tik zieda dideli ta?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-39147592645779945842014-05-14T13:47:03.065+03:002014-05-14T13:47:03.065+03:00patarkit kaip ta viduriuka suformuoti kad lyg i dv...patarkit kaip ta viduriuka suformuoti kad lyg i dvi dalis pjaunat tik zieda nu nesuprantu labai noreciau pabandyti pagaminti.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-36620255960449861082014-05-14T13:43:09.430+03:002014-05-14T13:43:09.430+03:00prasau patarimo labai noriu pabandyti sita skanume...prasau patarimo labai noriu pabandyti sita skanumeli bet va nesupratau kaip ta siaureni zieda suformuoti ta vidurini kad lyg tai tik i dvi da\lis ta zieda pjaunat?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-78617832286462995282011-04-29T18:09:13.154+03:002011-04-29T18:09:13.154+03:00Indre,- manau bus ir apie patį Paryžių koks įrašas...Indre,- manau bus ir apie patį Paryžių koks įrašas- viskam savas laikas :)<br /><br />shrekiuke,- gerokai pavėluotai ,bet vis tiek atsakysiu : tai gan skirtingi skoniai ;) skanu tiek su vienu tiek su 3 kremais ;)<br /><br />na ilgai laikyti nereikėtų, max keletą dienų ( o be to ir teik neišsilaikys :))) - bus sudorotas ) , bet būtinai šaltai ( šaldytuve) galima daryti su konditeriniu kremu ( kuris dažniausiai naudojamas plikytų pyragėlių įdarymui) dar kokiu mousse'u ;) <br /><br />patį žiedą galima išsikepti dieną anksčiau - taip bus sutaupyta laiko ;)<br /><br />Skaniausias - šviežias , ką tik pagamintas, manau, max vieną naktį, kad pilnai prisirptų :)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-53717001277656699902011-04-12T22:45:06.346+03:002011-04-12T22:45:06.346+03:00Reikia konsultacijos :) Šis Jūsų šedevras gundo ma...Reikia konsultacijos :) Šis Jūsų šedevras gundo mane nuo tada kai buvote tik foto įdėjusi, bet nieko daugiau.. Sulaukiau recepto, ir nusprendžiau pasigaminti velykom :) Tad man įdomu būtų sužinoti, kaip jums skaniau buvo su keliais ksirtingais kremais ar šis tik su grietinėlės? Kiek laiko jis sotvėti gali? Reikia gaminti šiai dienai ar reiktų (ggali) pastovėti dieną kitą? Ir kitas klausimas jei skaniau su keliais kremais, kokius rekomeduotumėt dar dėt?shrekiukehttps://www.blogger.com/profile/17071082497463964341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-43666396353205397742011-03-12T19:46:16.117+02:002011-03-12T19:46:16.117+02:00Oho, įspūdingas. Nors pamačius įrašą tikėjaus išvy...Oho, įspūdingas. Nors pamačius įrašą tikėjaus išvysti apie kelionę :) žinojau tokį pyragą, bet kelionė pirma mintis...<br />Tikrai darbo daug įdėta - šaunuolė, gardžiai atrodo. Tikiu, kad skanus buvo :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-7175447809722854612011-03-11T16:02:00.761+02:002011-03-11T16:02:00.761+02:00Juliana, jis toks apgaulingai lengvas :)))) ir tik...Juliana, jis toks apgaulingai lengvas :)))) ir tikrai ne kasdien. Bet kokioms šventėms tai tiesiog idealus variantas :)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-85539297728663159902011-03-11T00:34:31.388+02:002011-03-11T00:34:31.388+02:00Oho, labai skaniai skamba. Labai mėgstu lengvą teš...Oho, labai skaniai skamba. Labai mėgstu lengvą tešlą+saldų karameliškai riešutinį kremą. Ne kasdien, aišku, bet kartais galima :)<br />Išsisaugau, gal kada susiruošiu ;)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-90908835543984133662011-03-10T23:36:27.470+02:002011-03-10T23:36:27.470+02:00Viktorija, darbo tikrai yra, bet ne tiek daug kaip...Viktorija, darbo tikrai yra, bet ne tiek daug kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo :) o dėl jo skonio verta paplušėti. <br /><br />Įdomiausia išbandyti su keletu rūšių kremų ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-51366157005646246802011-03-10T22:48:57.150+02:002011-03-10T22:48:57.150+02:00Oho, kiek darbo. Bet atrodo tiesiog fantastiškai s...Oho, kiek darbo. Bet atrodo tiesiog fantastiškai skaniai. Pagarba kepėjai! ;)Viktorijahttps://www.blogger.com/profile/00641633335165107850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-29659755454731647022011-03-10T17:29:13.718+02:002011-03-10T17:29:13.718+02:00:D :D na nereikia tų valandų taip išsigąsti :) čia...:D :D na nereikia tų valandų taip išsigąsti :) čia man taip gavosi pirmą kartą gaminant tuo pačiu metu studijuojant receptų krūvas , gaminant praline ir pan. ;) <br /><br />o jei praline yra iš anksto paruoštas, ir dar iš vakaro iškeptas tas vainikas tai nepilnai valandą užtrunka ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-40737856662311258542011-03-10T17:11:49.630+02:002011-03-10T17:11:49.630+02:008 valandas! Kantrioji tu mūsų :)
Tikiu, kad skanu ...8 valandas! Kantrioji tu mūsų :)<br />Tikiu, kad skanu dieviškai. Klaikiai noriu paragaut, bet gal eisiu ieškot prancūziškos patisserie, nes... Gi 8 valandas! :))Anonymousnoreply@blogger.com