tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post2978232764911542862..comments2024-03-28T06:16:01.308+02:00Comments on IRRI style: Spéculoos - itin trapūs belgiški sausainiaiIRRI stylehttp://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-22455701316618623002013-12-07T23:24:26.386+02:002013-12-07T23:24:26.386+02:00taip, iškeps ;)) tiek ir laikyti - 1 val. , to pil...taip, iškeps ;)) tiek ir laikyti - 1 val. , to pilnai pakanka ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-66036502245894504532013-12-07T18:04:24.574+02:002013-12-07T18:04:24.574+02:00O tai jei laikysiu 1 h iškeps paskui? Iš kur žinot...O tai jei laikysiu 1 h iškeps paskui? Iš kur žinoti kiek laiko laikyti tešlč šaldytuve?<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-74947969816275753932011-07-07T12:28:01.169+03:002011-07-07T12:28:01.169+03:00Indre, nea, čia belgiškai sausainiai ;) straipsnis...Indre, nea, čia belgiškai sausainiai ;) straipsnis Vikipedijoje: http://en.wikipedia.org/wiki/Speculaas <br /><br />o pepparkakor - yra švediški kalėdiniai irgi išsiskiriantys tuo, kad dedama prieskonių ir būna įvairių formų, būna glazūruoti arba ne ;)IRRI stylehttps://www.blogger.com/profile/09657221407003797381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191057083633416555.post-22068129598968490162011-07-07T10:45:53.755+03:002011-07-07T10:45:53.755+03:00O aš maniau, kad jie švediški, nors gal su peppark...O aš maniau, kad jie švediški, nors gal su pepparkakor maišau (turbūt) :) na gyveni ir sužinai vis kažką naujo. <br />Tavieji atrodo labai trapūs ir skanūs!Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com