2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Triufeliai - slyvos/kakava/kerobas

 
Truputis saikingo saldumo... be grietinėlės ir cukraus ;)

 
20-25 vnt.
 
Reikės:
200 gr džiovintų slyvų
5-10 džiovintų minkštesnių datulių
5 valg. š. kerobo miltelių
5 valg. š. kakavos miltelių ( kuo riebesnė, tuo geriau)
1 žiupsnis malto cinamono
1-2 valg. š. kokoso drožlių
5-10 valg. š. vandens
 
 
Gaminimo eiga:
 
Džiovintas minkštas slyvas sudėti į smulkintuvą ir smulkiai sumalti. Suberti kokoso drožles bei dalimis kakavos/kerobo miltelių, vos vandens. Malti iki vientisos lipnios masės. Rankomis suformuoti rutuliukus, apvolioti pasirinktinai pabarstukuose (maltuose riešutuose, kokoso drožlėse, sezamo ar linų sėklose, kakavos milteliuose, matės milteliuose ir pan.) Laikyti šaltai.
 

 Komentarai:

* minkšti neriebūs ir nekaloringi triufeliai
* patiks ir suaugusiems, ir mažiems smaližiams.
* vietoje datulių dėl saldumo galima rinktis medų ar stevia.
* galima berti tik kerobo arba tik kakavos miltelius.

 
Skanaus ;)

2 komentarai:

  1. Wah its very good cooking ... will i try at home, thanks for sharing ...

    Permit share also well, How to make Fresh Fruit Juice

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai idomus ir skanus receptas, butinai isbandysime. :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails