2009 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Formelės šokoladiniams kiaušiniams lieti

Kurgi surasti tas kiaušinių liejimo formeles mūsų LT??? Specialių liejimui skirtų formelių LT parduotuvėse sudėtinga surasti, tai reikia sukti iš padėties : juk norisi velykinių šokoladinių kiaušinių prigaminti :) o iš internetinių parduotuvių jau kaip ir vėloka užsakinėti, na nebent kitiems metams...

Mano radybos prasidėjo Droge prieš kelerius metus - užtikau štai tokius plastikinius kiaušinius (nemažus: apie 8 cm dydžio) , pilnutėlius medinių mažulyčių kiaušinukų - iš karto prigriebiau keletą :) ką radau jų viduje, iškrapščiau į atskirą dėžutę (...juk neišmesi, gal kokioms rankenėlėms pasitarnaus mediniai mažyliai margučiai... :))) ) ir kuo puikiausiai šios formelės tiko velykinių kiaušinukų liejimui ! Ir iki šių dienos šios formelės ištikimai tarnauja :)

Šiemet aukščiau parodytų formelių kaip ir neužmačiau (na internetinėse lyg ir yra, tik štai, laiko trūkumas savo daro)
Užtad štai ką, pakuždėjus Indrei, aptikau Rimi prekybos centre - linksmuoliai kiaušinukai, kiek mažesni (kažkur apie 6cm dydžio) už ankstesnius , bet tikrai geriau nei nieko :))


Atidarius kiaušinuką, yra tokie maži išsikišimai, kurios geriau nugamdyti -kitaip bus sunkiau sustingusį šokoladą išimti iš šių formelių ;)
Taip kad dar laiko yra iki Velykų paruošti skanutėlius netradicinius Velykinius kiaušinukus !
Ir paskutinės naujienos iš komentarų : Magic pakuždėjo, kad įvairių šokoladui lieti formelių galima rasti Kaune Arevitos įranga parduotuvėje- liuks, dabar tik iki Kauno belieka nusigauti :)))

5 komentarai:

  1. yra tų visokiausių formelių šokoladams ir dar visokiausių dalykų Kaune 'Kepėjas' parduotuvėlėje senamiestyje
    formelės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Juuupppiii!!!!! Ačiū magic ;) už info ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ech... nejau tik Kaune visokie gėriai randasi?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai per metus iki jo tikrai nusigausi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tokių formelių, kokias radai Droge, šian nukoviau parduotuvėje "Geros akys" CUP'o viršutiniam aukšte. Dviejų dydžių: mažesnių ilgis ~8cm (kainuoja po 3,66Lt), didesnių bus kokie 12cm, kaina 4+.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails