2010 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Balta..balta...kur dairais..- fotoalbumas "Baltas pūkas"

Tai fotoalbumas, skirtas pirmųjų naujagimio mėnesių nuotraukoms. Kaip baltas purus sniegas.. švelnus prisiliesti... vienas naujausių, vos prieš pat Naujuosius pabaigtų IRRI style darbų. Šį darbą išsivežiau su savimi į Prancūziją.

aptrauktas baltu dirbtiniu kailiu - kas man pačiai buvo nemaža naujovė techniniu atžvilgiu, vis tik linas ar atlasas yra visiškai kas kita nei audinys su gan storu plauku kaip kad šis :)

Dar vienas išbandymas - albumo viršelyje turėjo būti įdėta nuotrauka (šį kartą nuotrauka įdėta neišimamai) po stiklu - irgi teko gerokai galvą pasukti kaip atlikti, kad atrodytų vientisai, lygiai...


atlasinių juostų surišimas priderintas prie kailio spalvos, metalinė detalė - prie rudos spalvos lapų.

Lapai segti rankomis metalinių specialių varžtukų pagalba. Pirmąjį lapą palikau albumo personalizacijai. Tarp lapų visada paliekami tokio pačio storio kaip patys lapai tarpeliai, kad suklijavus nuotraukas, albumas "neišsipūstų" , išliktų lygus.


kiekviename lape viršuje trafaretų pagalba sužymėta paeiliui visi 12 mėnesių - nuo pačio pirmo iki 12- ojo.


pradžioje dar buvo mažų pasvarstymų lapų užrašus žymėti tamsesnia ruda( šokolado) spalva, vis tik pasirinkta balta spalva, kuri lyg testinė albumo viršelio dalis pereinanti į tamsius lapus - truputis sąsajos , bendrumo.

simboliškai mini kojelės nugarinėje albumo pusėje - šį kartą daugiau kaip dekoratyvinis elementas (nes kailio plaukas ilgesnis už kojelės aukštį)


Daugiau info apie šį darbą rasite IRRI style svetainėje ;)

Norint užsisakyti, rašykite : irma@irri.lt

3 komentarai:

  1. Kaip minkšta, jautru ir švelnu... :) Tikrai labai tinka pirmiesiems mažylės metukams ;) Labai apgalvotos visos detalės. Nuostabi dovana :) Ir aš tokio noriu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau pasiilgus buvau tavo darbelių. Jie visad tokie netikėti ir originalūs!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui, Miele, tikrai, šiam darbui buvo skirta visa mano meilė ir begalinė šiluma :) Mažylės mama liko labai patenkinta rezultatu, dabar beliekia tikėtis, kad kažkada po n-iolikos metų ir mažylei patiks :)

    Rima, tiesą pasakius, tikrai gan ilgokai nesirodžiau su darbais bloge, nors jų kalnai prikurtų, ech :) matyt dėl laiko trūkumo. Ir labai smagu sužinoti, kad neveltui kūrybiškai kankinuosi, kad yra kas užeina ir apsilanko šiame bloge. Ačiū !!!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails