2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Nauji apdarai darbo kalendoriui - "Business"

Šį kartą IRRI style dėmesys kasdien darbe naudojamam nepamainomam dalykui - darbo kalendoriui.
Galima pakeisti darbo kalendoriaus viršelius ( apie tai kitame pranešime) arba.... arba įsigyti štai tokį dėklą darbo kalendoriui kaip kad šis "Business" - neperkrautas, puiki dovana vadovui gimimo dienos, Boso dienos ar tiesiog Kalėdų proga :)

Čia galimi įvairiausi variantai : su įmonės pavadinimu ar logotipu ( kaip kad šiame pavyzdyje), su inicialais, su kokia įdomia fraze ar kokiu nerėkiančiu dekoro motyvu.

Tvirtas lankstus pagrindas, juodas storas lininis audinys ir aukso spalvos dekoras - klasika + prabanga. Lygiai kaip ir juoda + balta ar juoda + sidabro deriniai.
Yra (galima ir be) papildoma atlaso juostelė kaip skirtukas.


Šiio dėklo matmenys pritaikyti visiems A5 formato darbo kalendoriams "aprengti" , tad pasibaigus seniems metams, tiesiog užtenka pakeisti užpildytą darbo kalendorių nauju :)
Taip pat galimi ir kiti matmenys pvz. A6 formato ( kaip juos vadinu: mini ) darbo kalendoriams. Arba individualiai pagal nurodomus darbo kalendoriaus matmenis :)
Metalo kampai ir kaip dekoro detalė, ir apsauga kampams.

Patogaus dydžio ( tokio, kad būtų paprasta įdėti darbo kalendorių ir tuo pačiu jis neslidinėja), tiesiog atverti - užverti.

Jei tai dovanai , tai visada įmanoma palikti kokį subtilų palinkėjimą vienoje ar kitoje vidinėje pusėje. ;)

Daugiau info : www.irri.lt
Susidomėjus rašykite: irma@irri.lt

2 komentarai:

  1. Agam, čia turėjo būti toks visiškai neperkrautas darbas atitinkantis įmonės stilių, vyraujančias spalvas.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails