2009 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Nesibaigančios popierinių krepšelių paieškos

Kaip ankstesnesniame pranešime pakomentavo lapai , šį kartą popierinius krepšelius ir ne bet kokius baltus, o net spalvotus ir gan dailius radau viename iš Hyper Rimi PC ir visai netikėtai, taip pat ir IKI PC yra tiek mufinams, tiek labai miniatiūrinių (baltų) arba miniatiūiniams mufinams arba kokiems trufeliams, saldainiams :) Prie progos būtinai užsuksiu ir į kitas komentaruose rekomenduotas vieteles ;)
Šiuos krepšelius puikiausiai galima nutaškuoti, pripiešti papildomų linijų ar dar kitaip papildomai dekoruoti ir bus orginalūs krepšiukai saldumynams ar kitiems gaminiams ;)

4 komentarai:

  1. O kur jie tiksliai padeti? Snd kaip tik vel i Rimi keliauju :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daugybė popierinių keksiukųformelių yra Kaune, senamiestyje, parduotuvėje Arevitos įranga. Jų tinklalapyje yra dalis to grožio. Ir spalvoti, ir su paveiksliukais, drugeliais ir t.t. ir pan :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Indre, radau juos indų skyriuje (nors apsukau kelis ratus :)))) ) prie stiklinių indų, kepimo formų - žodžiu, atidžiai peržiūrėk visas to skyriaus lentynas, nes sakau, pati juos radau ant pačios viršutinės lentynos ir taip gerai užgrūstus :))))

    Irma - ačiuks, jap radau tik arevitosiranga puslapyje :) išties dailučiai :)

    Kaip toje patarlėje: kas ieško, tas randa

    AtsakytiPanaikinti
  4. Uuuu i ta arevita ir reiks uzsukt, kai tik pinigu vel bus atliekamu :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails