2010 m. sausio 19 d., antradienis

Po atostogų...

nors po atostogų jau praėjo 1,5 savaitės smagu prisiminti visas kelionės į FR akimirkas :) Keliavome mašina ir galiu pasakyti - super !!! Jokia kelionė lėktuvu nepakeis tų neišdildomų įspudžių ir nuotykių , kuriuos patiri keliaujant mašina :) Mielai kartosim tai dar ir dar dar dar dar kartą :)
Nuostabi snieguota diena Clermont Ferrand ir Katedra - tiesa, iki mūsų atvykimo, pasirodo, buvo net iki + 16 šilumos :) Aišku, mes iš LT atvežėm ir sniego, ir šaltuko :)

Centras dienos metu.

Keletas vaizdų vakare.
Kaip visada, laiko pritrūko, kad spėtume visą apžiūrėti. Už tad vėl pabuvoti Prancūzijoje ( kad ir trumpai) ir, beje, visai netoli kalnų ( mat Clermont'as turi vulkanus pašonėje), vėl išgirsti šią pasakišką kalbą, beribį prancūzų mandagumą ir šypsenas, mėgautis prancūziškos virtuvės patiekalais ir .t.t.t.t.t.t - nepakartojamas jausmas ir nostalgija.

7 komentarai:

  1. Labai dziaugiuosi, kad kelione paliko gerus ispudzius!!! Ah... kaip noreciau koki karta taip pakeliauti su jumis kartu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, tikrai labai gera visa tai prisimnti :) Ir aš labai tikiuosi, kad bus progų kartu pasaulį išmaišyti spragsint fotoaparatais ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mmmm myliu Prancūziją - miela šalis... 3kart buvau ir dar norėčiau

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aha, tai svajonė išsipildė - vėl apsilankei Prancūzijoje. Labai džiaugiuosi...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puikios atostogos! Labai smagu žiūrinėti tavo fotografijas! Truputėlį nostalgijos, mat teko trumpai pagyventi CF pašonėje....
    O Prancūzijoj visad smagu svečiuotis!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Neringa, jooo... dar ir kaip, tik kaip visda per mažai laiko...

    Rima, atostogos ... ech.. jos nuostabios tokios buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Fantastiška šalis, kur beapsilankysi, ten pamatysi kažką nepamirštamo! Mūsų sekantis tikslas yra trys slėniai, manau irgi bus labai gerai.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails