2012 m. gegužės 17 d., ketvirtadienis

Albumas vestuvėms "I & D"

Šis albumas - pernai metų sezono , ruoštas rudeniop pagal IRRI dovanų čekį 

Didelių matmenų , suderintų pagal klijuojamų nuotraukų skaičių ir formatus.

Pasirinktas individualus albumo viršelio dizainas, sumaketuotas asmeniškai pagal pateiktus pageidavimus atsižvelgiant į fono spalvą, dekoro tematikas bei spalvas, kitas detales.

 Rudos spalvos stori lapai, rišti rankomis, dvigubas paslėptas rišimo būdas. (kai viršelio išorėje nesimato įrišimo)

Albume yra pergamento tarplapiai (personalizuoti reljefiniais poros inicialais) , kurie atskiria nuotraukas, kai jos yra suklijuojamos iš abiejų lapo pusių.

Pasirenkant tokį abipusį klijavimo būdą, geriausiai užsisakinėti matinio (o ne blizgaus) paviršaus nuotraukas. 

Visi IRRI kuriami albumai yra tradiciniai, t.y. be jokių nusiplėšiančių plėvelių ar plastikinių kišenėlių. IRRI  albumuose nuotraukos klijuojamos tiesiogiai ant lapo.

Pačias nuotraukas albume galima klijuoti keliais būdais:

1. Specialių kampučių nuotraukoms pagalba : šiais laikais kampučių yra įvairiausių, nuo skaidrių/peršviečiamų iki spalvotų, ornamentinių , kitaip tariant visiems skoniams :) Kampučius nuotraukoms įprastai galima rasti bet kurioje fotoprekių parduotuvėje.

2. Lipdukais nuotraukoms : jie yra dvipusiai užtenka nuotraukos kampuose priklijuoti lipdukus , tada nuimti likusį apsauginio popieriaus sluoksnelį - lipdukus nuotraukomis taip pat galima rasti bet kurioje fotoprekių parduotuvėje.

3. Plonos dvipusės lipnios juostelės pagalba : lygiai tas pats kaip ir su lipdukais nuotraukoms. šios juostelės ieškokite kanceliarinių prekių parduotuvėse.

4. Klijų juostelės pagalba : jų forma labai primena korektorių, rekomenduoju atkreipti dėmesį į aprašymą ir rinktis ne laikiną, o ilgalaikę klijų juostelę. Jų rasite kanceliarinėse parduotuvėse.

5. Purškiamų klijų pagalba : jų galima rasti kanceliarinių prekių parduotuvėse, dailininkų reikmenų parduotuvėse arba siųstis ių internetinių rankdarbių parduotuvių. Purškiamų klijų, skirtų nuotraukoms klijuoti,  PH yra neutralus, o tai negadina nuotraukų. Užtenka iš tam tikro atstumo iš blogos pusės papurkšti ir jau galima nuotrauką klijuoti albumo lape.


Tiek trumpai apie nuotraukų klijavimo niuansus ;)



Apie šį "I & D"  albumą daugiau info rasite : www.irri.lt

Norint pasiteirauti / užsisakyti, rašykite : irma@irri.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails