Ką gi tokio skanaus ir greito bei tuo pačiu sveiko paruošus, kai tingisi ilgai virtuvėje sukinėtis ? :) |
Šis užtepas gera išeitis - produktų nedaug, vos 2 ir maistas paruoštas valgymui | :) |
Komentarai:
* labai gerai ir nesudėtingai paruošiamas užkandis aperityvui arba kaip lengvai vakarienei.
* papildomai galima pagardinti prieskoniais : pipiriukais, žolelėmis ir pan.
* laikyti šaltai, sandariame inde.
Skanaus ;)
Dievinu tokius užtepukus, ypač prie vyno:) Aš dar įlašinu citrinų sulčių...truputuką, taip greitai nepradeda juoduoti avokadas:)
AtsakytiPanaikintiOdeta, tikiu dėl citrinos puikių savybių, bet nededu dėl pagrindinių priežasčių :
AtsakytiPanaikintipirma - pagaminu tik tam kartui, tai nespėja pajuoduoti :)
antra - deja, žuvis (baltymų šaltinis) su citrinos sultimis (rūgštimi) yra nelabai suderinami dalykai (pagal maisto derinimo principus, kuriais jau senokai vadovaujuosi ruošiant maistą.)