2008 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Teko sudalyvauti keletame swap'ų, kai keičiamąsi savo rankų darbo dovanėlėmis stengiantis savo porininkui (-ei) paruošti swap'inę staigmeną ir bandant atspėti nuo ko gauni pats dovanėlę.

Rudeniniame SM rankdarbių swap'e sudalyvavau po gan ilgos pertraukos: iš ties labai smagus būdas pažinti savo swap'inę puselę ruošiant jai savotišką staigmeną (viena iš swap'o taisyklių - atspėti nuo ko gavai dovanėlę...)

Atspėti man buvo nesunku, kadangi iš viso SM rankdarbių swap'o grupės viena dalyvė daro tokius darbelius. Iš tiesų tai mane labai maloniai nustebino ir ne tik mane... :)

Mūsų augintinė, Tajų veislės katytė Cheri ( jai po 5 dienų sueis 5 mėnesiukai :) ) , iš karto įsikūrė savo naujajame guolyje :)

Ir be abejo viduje surado... pintą pelę! kurią iki šiandien tąso po visus kampus būtent už uodegos :))))))


Savo fėjai rudeniniame swap'e paruošiau tokį kaip ir rinkinuką, kurį sudarė užrašinė, dėžutė-piramidė, atliekanti saldaininės paskirtį ir dėklas ištraukiamoms servetėlėms. Visi darbai buvo aptraukti vienodu audinuku.


Užrašinė
Dėžutė-piramidė (saldaininė)
Dėklas ištraukiamoms servetėlėms



Kitas scrap'o swapas, tarp labai smagių, pašėlusių dėl scrapbooking'o, merginų: savo fėjai dovanėlę vis dar ruošiu, jau nebedaug liko iki išsiuntimo, nors pagal visus terminus gerokai vėluoju....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails