Išbandėme tradicinį variantą su saldžia kakava, apelsininį - su apelsinų sultimis, dabar eilė baltam šokoladui :)))
Tiesiog sumąstėm, kas bus jei į paruoštą masę ...įmesim keletą gabaliukų šokolado?....
O štai kas :
Visa pyragaičio tešlos paruošimo eiga pagal tradicinį variantą su saldžia kakava :
Supjaustome baltą šokoladą į mažus (0,5 cm) gabaliukus ir suberiame...
tada gerai išmaišome ir...
kepame tradiciškai 3 minutes mikrobangų krosnelėje :)
Pirmoji idėja buvo tokia - įdėti šokoladą, kuris gal išsilydys :) - neišsilydė :)))
Kadangi šokolado gabaiukai nusėdo į dugną, pyragaitis gavosi mozaikinis :))) tai irgi menas :)
Jį apšlaikstėme apelsino sultimis, apibarstėme šokoladiniais pabarstukais ir papuošėme pora plonų apelsino skiltelių - ir paragavom:
Labai įdomus skonis - minkštas pyragaitis su pokiečio balto šokolado gabaliukais ir apelsino aromatu - labai patiko !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą