2009 m. rugsėjo 23 d., trečiadienis

Furminatorius mūsų išdykėlei :)



Jap, ilgokai nerašau blog'e ir dėl vienos priežasties- sezonas, kuris po truputį eina į pabaigą :) tad ir rašinėti pradėsiu daugiau :)



Taigi, ką šį kartą pavyko įsigyti: furminatorius - kadangi mūsų katytė Cheri šeriasi ir paprastomis šukomis paplaukio neįmanoma buvo iššukuosti, nusprendžiau, kad vis tik reikia šį dalyką išbandyti- taip


jis turi savo kainą, bet ko tik nepadarysi dėl mylimo gyvūno :) paprastos šukos iššukuodavo tik ilgus plaukus ir tai labai varganai, be to Cheri nemėgdavo šukavimo, o su šiomis atrodo ir paplaukis iššukuojamas :)


įsigijau jį tik šiandien, aišku ir išbandžiau - rodos, tai iš ties puiki priemonė Cheri kailiuko šukavimui :)

Ačiū, tiems, kas rekomendavo šias šukas ;)

8 komentarai:

  1. Taip pat turiu siamuką, bet furminatorius mums visai nepadėjo. Nelabai ir taip skundžiamės dėl plaukų pertekliaus, tai kažkokio stebuklo pašukavus furminatoriumi tikrai nepamačiau. Gerai bent jau, kad skolintas buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Agam labai patiko- net keista, nes šiaip mūsiškė nelabai mėgo šukuotis :) o ir paplaukį kuo puikiausiai iššukuoja :) Žodžiu visai nesigailiu suinvestavusi ;)

    Irma, musiškė, ne visai siamo - tai tajukė, gal ir pats plaukas skiriasi - pas Cheri labai daug to pūko, kurį pasirodo tik furminatoriaus dėka įmanoma iššukuoti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pardon, čia aš apibendrinančiai siamukais pavadinau :). Mūsų taip pat ne siamukas, o Sniego letenėlė (http://lt.unitedcats.com/cat/bronius/pic/145722), bet nelabai kas žino, kas tai yra, todėl dažnai pristatau tiesiog siamuku :). Šaunu, kad Cheri furminatorius patiko, nors plaukas lyg ir turėtų būti panašus į mūsų Broniaus, bet tikriausiai šėrimasis dar ir kažkiek individualus dalykas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Irma, viskas ok, patikėk mes patys iš kitų (bei įvairių aprašymų) sužinojom kad ji ne siamo, o tajų :) Niu bet ji fantastiška :))) Visko gali būti dėl šėrimosi, žiūrėsim ;), kažkas parekomendavo lašišų aliejų - bandysim :)
    o jau taviškis koks gražuolis !! Murrrrr :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Hello from an Italian who arrived here!
    If You want, come to see the borders of Your Country in my blog.
    Best wishes!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Maniškė Micė labai panašį į Cheri http://picasaweb.google.lt/107591579740409365171/Mice?authkey=Gv1sRgCNudvoTo4vijFQ#

    Mes turim tokį guminį ant rankos užmaunamą šeptį, jį pašlapinus gerai išsišukuoja.

    Micei jau du metai, bet kai pažiūriu jos jaunystės nuotraukas, matosi, kad pasikeitė kailio spalva, dabar nugara ir šonai stipriai patamsėję.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails