2008 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Ledų gaminimo aparatas- jėga !!!!!

Užvakar (šeštadienį) įsigijom išsvajotą ledų gaminimo aparatą, ilgai nesirinkom, nes praktiškai visi ledų gaminimo aparatai LT - vienodi :)) O ir nusičiupom paskutinį , likusį Senukų PC :) ( dar ir nuolaidą 3 % ta proga išrašė :)))) )




Juo naudotis labai paprasta: tereikia paruošti ledų masę, ją sukrauti į šį stebuklingą aparačiuką (prieš tai šaldymo indą palaikius 12-24 val. šaldymo kameroje : indo sienelėse esantis druskos tirpalas turi sušalti) ir po 20- 40 min jau galima valgyti ledus - šivežutėlius, be visokių konservantų ir svarbiausia - kokių tik įsigeisi !!!! O jei norisi kietesnių ledų, užtenka gautą ledų masę palaikyti keletą valandų šaldiklyje ;)
Ledų gaminimo eigoje : šis aparatas skleidžia mažą triukšmą, bet tai tikrai neerzina ausies :)



Nieko nelaukę tą pati vakarą pradėjom ruošti ledus : ir galiu pasakyti kad vos po daugiau nei 30 min. ledai jau paruošti - ir juos galima tiesiog patiekti ragavimui :))) - tai išeitis, kai užklumpa netikėti svečiai, o po ranka nieko saldaus nėra... :)


Iš arčiau :)))

10 komentarų:

  1. Aš irgi žvalgausi į šitą aparačiuką, bet apžiūrėjau senukuose - labai jau didelis jis. Šaldymo kameros pusę užims. O būtina jį lameroje laikyti? Maniau elektrinis jis..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kameroje yra laikomas tik pats indas, o varikliukas išsiima iš viršaus ;)

    O jį laikyti kameroje reikia tam, sušaltų druskos tirpalas indo sienelėse kuris ir šaldo ledus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na aš irgi ilgai ėjau ratais apie šį aparatą ir penktadienį nusipirkau, dabar kasdien gaminu ledus, kol visi artimieji atsivalgys. Žinoma, tai nėra kasdieninio naudojimo prietaisas, bet smagu valgyti naminius ledus iš TIKRŲ produktų. Kameroje po truputį kaupiasi kolekcija: mėtiniai, jogurtiniai su uogomis, su kiwi... Ir aparatas visai nėra didžiulis, indas užima gal 1/3 vieno kameros stalčiaus, o dar į jo vidų galima ką nors įsprūdyti. Žodžiu, ačiū, Irri, už padrąsinimą įsigyti šį aparačiuką.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ruta,

    smagus pirkinukas! ir tikrai vertas demesio... jooo kazkada ir mano saldymo kamera buvo prikimsta visiokiausiu naminiu ledu... na dabra laiko trukumas ir prilaikymas nuo smaliziavimo :))))

    AtsakytiPanaikinti
  5. as pati zadu isigyti toki aparata,tai norejau paklausti ar aparata nuolatos reikia laikyti saldiklyje ie gal kas gali rekomenduoti koki receptuka ir kaip gaminti,nes net nezinau kaip viska daryti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. sveika, Saule, taip šį indą reikia laikyti šaldiklyje. Del ledu receptu, i paieskos laukeli iveskite raktini zodi :ledai: ir jums ismes ledu receptus esancius siame blog'e ;)

      Panaikinti
  6. Ir aš ilgai ieškojau šito aparačiuko. Pagaliau turiu. Laukiu nesulaukiu kada galėsiu išbandyti.

    AtsakytiPanaikinti
  7. gal turite receptų? mes pirkome paskutini aparatą, todėl teko be dėžutės, instrukcijos ir ledų receptų :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, ledų receptus nesunkiai rasite blogo paieškos laukelyje įrašius raktinį žodį LEDAI. ;) O ledų aparato knygelėje kažkokių ypatingų receptų nėra, tik standartiniai nurodymai. ;)

      Panaikinti
  8. parodytas aparatas visiskai nepasiteisina,reiketu nusipirkti normalia kompresorine ledu masina

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails