2008 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Pirmieji kavos dekoravimo kursai įvyko :)


Na štai, rodos viskas praėjo gerai ir kursų metu išbandėm nemažai būdų kaip dekoruoti kavą kavos trafaretų pagalba. Be Latte , Cappuccino ir pan. kavos turinčios putelė, net ir paprastą juodą kavą galima papuošti trafaretų pagalba, Aišku motyvas bus tamsokas (nes paprastos juodos kavos putos yra pakankamai tamsios spalvos ) bet vis gi matosi, taip kad kas nemėgsta latte ar cappuccino, gali drąsiai puošti paprastą kavą kavos trafaretų pagalba. ;)
Taip pat šauniai gaunasi papuošti ir juodą kavą iš pradžių ant kavos paviršiaus uždėjus namie išplaktos grietinėlės : kas mėgsta grietinėlę - tai pats tas !
Jau sukurta ir pateikta informatyvi video medžiaga (filmukas) "Kaip dekoruoti kavą kavos trafaretais? " ir jau patalpintas šiame IRRI style blog'e ;)

1 komentaras:

  1. Atrodo labai gražiai! Bet ar dažnai namuose taip dekoruojat?:) Pastebėjau, kad kartais net tyngiu pieno putą plakt, tik pieno įsipilu ir viskas, nors aparatą pirkau specialiai su putų plakimu... Tiesa, naujesnio aparato labai patogus valdymas, todėl nepavargsti gamindama ir dažniau pasidarai ne tik skaniai, bet ir gražiai. Bet visvien nežinau ar imčiausi dekoravimo kiekvieną kartą:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails