2009 m. sausio 9 d., penktadienis

Jau turim europinį pasą !!!!

Kelios valandos po apsilankymo pas veterinarą - mūsų padraika, gydytojos švelniai vadinama "kobryte" (siaubas... kaip ji šnypštė.... ir rėkė, ją laikė trys gydytojai, o aš išlėkiau lauk, nes širdis plyšo klausantis jos kaukimo....) jau įsitaisiusi ant lovos ir snaudžia po gardaus deserto -tuno :)))

Na štai, mūsų tajukė Cheri oficialiai tapo europiete !!!!! Dabar beliko, praėjus po skiepų 30 dienų, atlikti kraujo tyrimus ;)
Yra palikta vieta nuotraukai -tai nėra būtina ;)


Aišku neiškenčiau neįdėjusi photoshop'o pagalba Cheri nuotraukos :))))


O realiai tai dar palauksim kol ji truputį ūgtels ir po kokių 6-eto mėnesių ir jos tikroji nuotrauka atsidurs jos pase ;)

4 komentarai:

  1. Na ir kančios dėl pripažinimo...Bet dabar jau viskas baigėsi. Graži mergytė turi pasą! Tikiuosi maniškė, kaip vyresnei priklauso, pabus kantresnė tos procedūros metu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ką jau padarysi :))) jei reikia tai reikia ;)
    Po paskutinio apsilankymo pas veterinarą (kitoje klinikoje) ji kažko (ir jau žinau kodėl...) nelabai mėgsta veterinarus ir pan. dalykus. Na ši gydytoja mus labai nustebino savo švelnumu gyvūnams, koretiškumu ;)

    Witches style- manau taviškė reaguos tikrai ramiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. mano katei 6 metai, norėjau šią vasarą vežtis į Vokietiją. kokie formalumai, nes matau, kad su šiuo pasu jūsų numylėtinė jau kaip ir gali keliauti. Mes skiepus psidarę kažkokius (dukra geriau žino), sterelizuota, tai tiek. kaip reikia tokį gyvūnėlio pasą įsigyti?

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails