2009 m. sausio 13 d., antradienis

Prie žvakių šviesos.... prisiminus


Jap,vieną dieną (čia gruodžio mėn.) sugalvojo atjungti visai parai elektrą, o prieš nosį Kalėdos...reikia pabaigti darbus, o be šviesos niekaip... gryna atrakcija :))) tad teko greitai lėkti į pc ieškoti žvakių - ir taip prie tokio romantiško apšvietimo darbuotis - ir siutas ėmė ir visas smagumas :DDDD Nori arbatos - nėra elektros, nori sriubos - ...nėra elektros, nori paprasčiausio filmo - nėra elektros ir ... ką tik pasibaigė nešiojamo kompiuterio "batarkė" :)))
Tą vakarą kaip tyčia turėjau pabaigti ruošti linksmasias raideles ir iš ties galvojau, kad prie tokio apšvietimo mano akys mane apgaus dėl atspalvių- na kitos dienos ryte paaiškėjo, kad spalvos tokios kokios ir turi būti, dar net geresės gavosi :) Išvada: ne visada kai matai , gaunasi pats geriausias variantas, kartais reikia užsimerkti, kad išvystum kitus rezultatus. (...paporinau :))) )

Visa laimė, kad kitos dienos antroje pusėje elektra atsirado ir vėl buvo galima pasijusti žmogumi - kaip pagalvoji, vis tik kaip mes priklausomi nuo patogumų...

3 komentarai:

  1. "Išvada: ne visada kai matai , gaunasi pats geriausias variantas, kartais reikia užsimerkti, kad išvystum kitus rezultatus."

    prisiminiau tavo SM parašą: Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematome.
    A.de Sent-Egziuperi

    pasitvirtino ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Savotiška egzotika ;-)

    Esu kartą mokyklos laikais lietuvių kalbos namų darbus ruošusi prie žvakių ;-) Savotiška romantika :-)

    Svarbiausia, kad rezultatas tenkina ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails