![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKdIwQAO254PgKeBFGQWjD7Yr2FIiUM2AJ-duE_0B_M12l4j8utc3Mi09a6UosqYW4Jwa07d4mqgglwT4GN_ImeuIH3X63MVoFeVEeL_QTEvl7HNMGPcVaRc3xuf5wHdyIebMMKXP_ifs/s400/00.jpg)
Receptas adaptuotas pagal Keistai paprasta nesenai gaminto nekepto šokoladinis brownie receptą :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh45HX138cVDpYzhw4LTd_AX3mDDB_Kp_rhwckUvk7mc0bFQfzTBQdZWi8qMOGvBFZtjctFa-3dIpDPD7jOghTTGGExQ8GVFNFr_ujc4FwOb8lRJNUHp-L6-6xGEuE3tZaXH6mzClfsVQA/s400/01.jpg)
Išeiga: ~ 20 - čiai triufelių
Reikės:
* 1 puodelis migdolų riešutų su luobele;
* 2 valg. š. datulių pastos
* 2 valg. š. raw karamelinio padažo
* 2-3 valg. š. nesaldžios kakavos miltelių ( geriau 20-22 proc. riebumo)
* 4 valg. š. neskrudintų (blanširuotų) migdolų sviesto/pastos
* žiupsnis druskos
* sauja kapotų lazdyno riešutų apvoliojimui
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwFmoiah26sPu-bCI1uP-_EvJ0ZmnNijKeFdmpyVkVxeir24ZF0p0ZQISXwjtJad9yZdUydjabE-tmJ_qQbbKRvGzxLGVb1-GfmR3z8nSjJZRjUsK5DsON-i7o6Ed_2jomZD7hqRSFObk/s400/02.jpg)
1. Lazdyno rieštus sukapoti smulkesniais ir stambesniais gabaliukais ( galima peiliu, galima smulkintuvo pagalba). Atidėti į šoną - čia bus triufelių apvoliojimui.
2. Migdolus suberti į smulkintuvą, sudėti raw karamelės padažą, datulių pastą - viską sumalti iki vientisos masės su mažais gabaliukais. Suberti nesaldžios kakavos miltelius , žiupsnelį druskos , sudėti neskrudintų migdolų sviestą/pastą - vėl viską permalti.
3. Smulkintuvas masę gali gan sunkiai malti , todėl perkėliau masę į gilų dubenį ir medinio šaukšto pagalba išmaišiau visą masę.
4. Rankomis suformuoti graikiško dydžio rutuliukus , apvolioti kapotuose lazdyno riešutuose. Sudėti į indą, sandariai uždaryti ir palikti šaldiklyje/šaldymo kameroje kelioms valandoms.
5 . Triufeliai nesušąla į ledo gabalą - tik sustingsta , todėl galima patiekti ragavimui iš karto. ;)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtN_QtAUjSI2caFUtvdQ5XKlbFlsqqpiNchkZ3HVOq4CRPo9Yb1rQl0QYvNiwN644C7u2cONaA6P8zmSp9BWaGpaQgSRFE9zswmYhCub27Dbi9GBxs4M6-lWjpBQk_Zpy4eCRHPUGAUB0/s400/03.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEip2_zh44pySXYnJKayUvaP_rsbrZ7C_zq8sNES5nWUXXpwzgy1zYEmHSrDu4V22dcodoXQt2l9lNmwXVcjcyxgeJENCRDqj4nIGVLLxfGd3OO_03J7gcYULgsrmIim8QswQtfJTRHlZXE/s400/04.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPdORFPO6MgUZRJFHjyQXihhPMZCM8s_4FMKB7SAOLgTbuOwkwSgJabf0IsTM2E91v4aeK1eSjRh1VP0awAABfMyWHvisP2E6Mqi07xRcfak31Qos7gVDC6x2_258Xk2sK3eEPJ5Vd6I0/s400/05.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-E_Jppkwq1M3vdPwEgl0IeCLAFDmb3Grync9i9CllVrH4hhXkN0A49ApCbms4jpmHfLqIfU-UWt2Ab-83kzGzhfA4tcRoG7MSzCza5m0vqJu-Fxwur0VgX2aCYyVyw6w-_sI-2lokoE0/s400/06.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd_kwzQKlKKLnfrgK2qemYw6bGE3PSlTJwSx3-hC2KYNxHP1tCrnTZ4Vxc96EF06vSYar7-6avT1D-gXIDGeJHX7nZ8IP8JR7TYQzafiyb2fUit6WPOSjawskxbiRAfSJ79KzQpuwbrz4/s400/07.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL9tcFEwAFxfV6ERVM5zZ8hLHWhyphenhyphenkzRzO_kwmsXkY9KBcUeVI6JxpmZGEtF9qPM5QeVqsD1LX6hCiF__K0Taz4BvqNPju1DcYMUMUa-Ljs_MTo92ccfeL-0C0EHpAtQtEdmtXm852uDqI/s400/08.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9N1L6wPQFChyphenhyphen4tULMf4Ss16PpNvahzelb9uAB6gWZ3o5ob_PPJz6dU5TUxQDGp6VyMf1Vfl9LXx98DZkYX5d1_woZi1I8s3KiiX03MvO8lsv4IBSI3Ywyz3d_CuwegXGPUW6o6dOPoK0/s400/09.jpg)
* gardūs, nepersaldūs, šokoladiniai.
* sotūs, tinka prie juodos kavos
* galima dėti įvairius riešutus ( kokoso, graikiškus, anakardžių ir .t.t. )
* apvoliojimui galima naudoti tiek kokoso drožles ir sezamo sėklas ar kitus kapotus riešutus / sėklas.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą