
Po visų
Brigadeiro rutuliukinių skanėstų eilė atėjo ir
Brigadeirão.... sakyčiau - pyragas... primena pudingą... nors yra ir kitokių
Brigadeirão receptukų, kurie
labiau primena pyragą... Tad šiam kartui pavadinkime -
Brigadeirão pudingas :))))
Receptas nusižiūrėtas iš
Aventuras na CozinhaReikės:
2 indelių kondensuoto sutirštinto saldinto pieno
1 indelio kondensuoto sutirštinto be cukraus pieno
4 kiaušinių,
6
valg. š. saldžios kakavos (arba šokolado pudros)
1 val.š. sviesto (margarino)
pabarstukų ar
kt. papuošimui

Visus produktus (kiaušinius, kondensuotą saldintą pieną, paprastą be cukraus kondensuotą pieną, saldžią kakavą sudedu į indą ir viską išplaku
mikseriu iki gausis vientisa
poskystė masė.

kepimo formą ištepu keliais gabaliukais sviesto (reiktų ir cukrumi pabarstyti, bet aš nebarsčiau : )

ir supilu mišinį į kepimo formą

rodos viskas paruošta :)
neeee, dar reikia paruošti
Bain-Maire - į pailgą ir gan gilią kepimo skardą įpilu vandens, tiek kad apsemtų pyrago kepimo formos apačią

įstatau kepimo formą į kepimo skardą su vandeniu. Ir, užstačiusi 180 laipsnių karščio temperatūrą, palieku kepti ~ 40-50 min orkaitėje.

kepa... kepa.....kepa..........
dar šiltą išverčiu į lėkštę....


...ir papuošiu baltais ir rudais
pabarstukais.
Mažiausiai porai valandų (reiktų nuo 2 iki 6 val. laikyti šaltai) pastatau į šaldytuvą ir jau galima ragauti ;)
Skanaus ;)
Nusitaikiau į kitą Brigadeirão.... branco ... (baltąjį) :), kurį irgi jau išbandžiau :)))
sveiki, labai susizavejau jusu receptukais,tiesiog norisi visko is karto cia ir dabar :). iskilo klausimas del brigadeirao, kuom istepate jau iskepusi pyraga ,kad ant jo laikosi pabarstukai? :)
AtsakytiPanaikintiTuriu klausima autorei- o kas tuos visus skanestus pas jus suvalgo ?:) nes man cia taip viskas nereliai skanu atrodo ;)
AtsakytiPanaikinti