2009 m. kovo 8 d., sekmadienis

Saldusis Brigadeirão....

Po visų Brigadeiro rutuliukinių skanėstų eilė atėjo ir Brigadeirão.... sakyčiau - pyragas... primena pudingą... nors yra ir kitokių Brigadeirão receptukų, kurie labiau primena pyragą... Tad šiam kartui pavadinkime - Brigadeirão pudingas :))))

Receptas nusižiūrėtas iš Aventuras na Cozinha

Reikės:

2 indelių kondensuoto sutirštinto saldinto pieno
1 indelio kondensuoto sutirštinto be cukraus pieno
4 kiaušinių,
6 valg. š. saldžios kakavos (arba šokolado pudros)
1 val.š. sviesto (margarino)
pabarstukų ar kt. papuošimui


Visus produktus (kiaušinius, kondensuotą saldintą pieną, paprastą be cukraus kondensuotą pieną, saldžią kakavą sudedu į indą ir viską išplaku mikseriu iki gausis vientisa poskystė masė.


kepimo formą ištepu keliais gabaliukais sviesto (reiktų ir cukrumi pabarstyti, bet aš nebarsčiau : )


ir supilu mišinį į kepimo formą

rodos viskas paruošta :)

neeee, dar reikia paruošti Bain-Maire - į pailgą ir gan gilią kepimo skardą įpilu vandens, tiek kad apsemtų pyrago kepimo formos apačią

įstatau kepimo formą į kepimo skardą su vandeniu. Ir, užstačiusi 180 laipsnių karščio temperatūrą, palieku kepti ~ 40-50 min orkaitėje.

kepa... kepa.....kepa..........

dar šiltą išverčiu į lėkštę....




...ir papuošiu baltais ir rudais pabarstukais.

Mažiausiai porai valandų (reiktų nuo 2 iki 6 val. laikyti šaltai) pastatau į šaldytuvą ir jau galima ragauti ;)


Skanaus ;)
Nusitaikiau į kitą Brigadeirão.... branco ... (baltąjį) :), kurį irgi jau išbandžiau :)))

2 komentarai:

  1. sveiki, labai susizavejau jusu receptukais,tiesiog norisi visko is karto cia ir dabar :). iskilo klausimas del brigadeirao, kuom istepate jau iskepusi pyraga ,kad ant jo laikosi pabarstukai? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu klausima autorei- o kas tuos visus skanestus pas jus suvalgo ?:) nes man cia taip viskas nereliai skanu atrodo ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails