Nerelaus skonio, tikrai dangiškai nerealaus !!!! Ir šį receptuką iš visos savo dušios rekomenduoju išbandyti !
Taigi Brigadeiro Com Morango - su braškėmis visą eigą nusižiūrėjau iš Minha Essencia, kur puikiai viskas parodyta nuo a iki z kaip ką daryti ;)
Naudojau abi Brigadeiro mases - tradicinio Brigadeiro ir baltojo Brigadeiro (branco) :
Reikės :
* tradicinio Brigadeiro masės
* baltojo Brigadeiro (branco) masės
* šviežių, nuplautų ir labai gerai nusausintų braškių,
* pabarstukų apvoliojimui
paruošiu braškes : nuimu uodegėles ( nors galima jas ir palikti, taip padarysiu kitąkart ;) ) gerai nuplaunu ir iš ties gerai nusausinu su rankšluosčiu - kad nebūtų jokios drėgmės.
tada imu gabaliuką baltos masės (kaip ją paruošti rasite čia) ir gražiai aplipinu, kol gardžioji braškė pilnai pasislepia :) apvolioju pabarstukuose ir
Tiesiog ragauji šio įstabaus skonio brigadeiro ir kaip rojuje pasijunti ;) (taip taip taip - užmiršti viską aplinkui ir mėgaujiesi tuo nuostabiu skonių deriniu ;)
lygiai taip pat "apvelku" ir su tradicinio Brigadeiro mase jau kitą braškę ir vėl apvolioju šokoladiniuose pabarstukuose :)))
ir štai dar vienas skanumėlis ;) tiesą pasakius, man labiau patiko su Brigadeiro branco mase, bet ir su tradiciniu Brigadeiro yra labai gardu ;)
Aš šiandien kaip tik nusipirkau milžiniškų braškių, ir pagalvojau, kad prisiruošus reikės ir iš jų prigamint brigadeirų. :) Bet kol kas apsistojau ties brigadeiros com pistache - gavosi DIEVIŠKO skonio, niaaaam. :) Oj, užkrėtei tu čia visą Europą šitų skanėstų gaminimu (deja, man pačiai per saldu, tai tik truputį paragauju, o šiaip vaišinsiu dabar visus, kas paklius po ranka). :)
AtsakytiPanaikintiDziugi, tai fain ;)))) tikrai geras tas brigadeiru virusas ;)
AtsakytiPanaikintikoooks aukštasis pilotažas..:)nuostabus grožis ir kiek darbo įdėta..nereali šaunuolė..;))
AtsakytiPanaikinti