![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsy_y9YxBojd4v6aesz6LbEc6ZmDjkRJUdBwsyeKeXwG5WJYCRe5yKdO6n-i5ow9wAJXw0vgKshUdfkVB___DQb84i2h9qlgvaI4Uw-zSF3t9k7mZ5KCrqe9BN-NzDzjk6xSg2O7l3ILhS/s320/18.JPG)
Bounty - šį neįtikėtiną receptuką užtikau pas
Forelle ir susiruošiau namie išbandyti :)
Taigi ko reikia šiems gardumynams paruošti:
50 g sviesto;
85 g cukraus;
200 g 35% riebumo grietinėlės;
200 g kokoso drožlių.
Šokoladiniam glajui
200 g šokolado;
25 g sviesto.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWs_IChEyRApMXNOBQT1caG3kgI8s8w-y9digyBnmOcVu3mczYO963qpmrMLVH3QVt29KvfYXUx5CcJQWr2YK5O61WH46hneNoKB7j7GcqTtZ8Fy50X8n4xpUYuAhghJs4F8eKfoVYf8HB/s320/1.JPG)
Išlydome ant silpnos ugnies sviestą, grietinėlę ir cukrų.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWwhNW6Wran1XUSZ859HMHCAnyBDjwASwOXaW-I7FraWI50c8ovrwH7VRAjpiTB2r0eox2siy23d98HEon2nDV-Cyh00uFAFTEazEkgh-L1YcjHz1nfvNhVkYd5tl6N1PDjBHBJxCLBR-m/s320/2.JPG)
Kaitiname, kaitiname ( man užtruko kiek ilgiau) , kol ištirpsta sviesto gabaliukai...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4XP5OfnKRH2s1hn7gdRAv_d670ifBdt60AR0pEDphtjCvGplhvQgBUzSZ1v0_7rIbVsCj-xV7bdZZVUuPRxnAjdVd5Ajs6yrVb25hh28eEJNm5EOW6ZOwKjnlShPfwMnpRobuBvwz9705/s320/3.JPG)
Užvirus, paliekame virti ant silpnos ugnies kokioms 5 minutėms (man gavosi kiek ilgiau nei 5 min)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxwnUxLorg6ji1hyphenhyphengxnr9JDDTB43WbwXMjzBf8cI_GT-PFZZ0c_SsbO0z-nv56AnsIyszHXPiC3YKDf1Nnq8_J-RRsqtfcv96AIf7eOEN8fEMmjsiCyYeoFq_Mrsm48OyrauZtOjDwUdf3/s320/4.JPG)
Suberiame kokoso drožles...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis5qHnwgGwl6e2ErRxtJ7C9HTNfV7SJvKyTfi0lAg7ahVES9VUcVYaiJNV4yh6dpXgLq1lN2JDNrTZDbCKZ85ejLiulJv3oVqEuou2z59wgsTUkKPBTlICQEhlEyBO75OBtA3n-BHfltLw/s320/5.JPG)
Ir mašome, maišome :) apveliame kokoso drožles išsilydžiusiu mišiniu.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgItij89EQbB5h4o07uZlxYBn54YJ4puIq-kdBlLEn2z9Chqk63K05aGVuhRbV4s-z_JIbhyphenhyphenSppJkElzQMLTyB7K0GQUEZmF2l7VoSvDTXXOe0I9WZhRat40Xy_nqYxwakzqBxaHussqVFI/s320/6.JPG)
Masė gavosi labai skani, gal kiek skystoka. Ją sukrėčiau ant kepimo popieriaus ir suvyniojusi, kuriam laikui paslėgiau, o vėliau įkišau į šaldytuvą, kur prabuvo porą dienų. (Maniau, kad nelabai stingsta)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi49bkP3UsoLAmlNJxjPW7pjD9LTy-46uusI3bak-9auDjJsC49mApeWH88-psXe-6YZm6x-vviSopf9Z6cXMOR4zYOvbvlJY4ONUnbYHWH6tfUqoZVA6EASeTVs7P4EeYU4J6r3mtVcB0w/s320/7.JPG)
Ištraukusi iš šaldytuvo supjausčiau juostelėmis... mhhh jos gan per didelės pasirodė, todėl
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgc0wL56Fgr1S2MG4tlyv_SX2qPMZ4R0RY_bROtH0h3CeOV6StnsEms_ip52YpKk5O5Z9lPWVKzQYum23GoianD5fdZsbjPfg3F7ibmiDV7V_5xDV8Jfs8QS6xAZ2zkeX_AtJsdw3thcM_1/s320/8.JPG)
dar kartelį supjausčiau į mažesnius gabaliukus
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz8obdRbhUdjUDM2bYx-UtKTDDPgnGY3fd3Ry39_Fjjbv8SWIASuzrloQJ96ZsqVDR66yAp4u55sl7KaTiDGNIz-UoD5gDc7tAhEHpInNf5KPWddT3RFc8AuLZrvSrqUnOtovaQRnBjMuO/s320/9.jpg)
O čia ruošiau šokoladinį glajų - sudėjau sulaužytą pienišką šokoladą, sviesto gabaliukus,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq2G0aRnfH53JdZxkOCFntsZ2zfAP01g_m1mTRIyTDUCGCSB2yIRHomxAhkaLi4lIEKBtRPxzsbMapdZqE5waZNqqC7Fs3fgprRUXHTfr2-dMMbFIjktF9UY3tflCeINLXOQkrzPIIhKhu/s320/DSCF1871.JPG)
bei keletą itin juodo (net 99% kakavos- tad jo šiaip valgyti nelabai gaunasi...gomurys neištveria tokio skonio....) (šią plytelę gavau iš brangiausiojo sesers, parvežtinis šokoladas)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYnTEb9n3dnT6UMdiseZW3Ou9BdAf7zPqskwC_UrnjxXQnkQOJZePFHiTTqnZ47u4EvsxYCSimU2L93mUQGJGJG5ocxXWFGjqlAgayiBOpXNKxOhAsnzrHIXainBl3QE9FLKEtwsCvD_F-/s320/10.JPG)
ir lydžiau ant gan silpnos ugnies - čia vaizdelis nekoks :))))) Kantrybės- sviestas su šokolado gabaliukas gan ilgai lydosi, kol galutinai išsilydo iki poskystės masės, tad ant mažos ugnies pamaišant, kad neprikeptų dugnas, kaitinkite iki masė taps skysta, į kurią jau bus galima murkdyti kokoso gabalėlius.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRTCczYOqM3AP15WfQ3Pm3ajHfF7NMpH5YmQDAZ5VvmCgjAtsATEDLB6OATK12pCDljy400QGsv3ytYmWFo1W_a2SaDIHfMYafCkram5Qt68eimDUg2Jvea7qmEaDdf5sJlE5wt8Y6OpeO/s320/11.JPG)
o čia jau geriau atrodo ;) Glajus gavosi labai gardus !!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVj17ffGERMqUeztv8LXyIMb1sJqyG39uU2NNaFRzHYEUOPvATxsrX0GTTr-7MSNlatQygkFb_j3UvWuIql7zMBcQ8khO6KPhFTlOiHJ5o18Vr3Vo_0od5NIFF2SxBn5JU6ocqn4y2IAUH/s320/12.JPG)
Metas nardinti kokoso gabaliukus į šokoladinę vonią - tam tikslui pasiruošiau tiek dantų krapštukų, kiek buvau paruošusi kokoso gabaliukų - juos ir susmaigsčiau ;)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj20xj1RubG46YwD0MLncuSTkTobOcqoL-e4Fi76rQUKjFezWmxRnmnEG9AYwB7DO7fjMYRSD1UxDlhuzWCOPe0vu0Igo_77CysX6-FQ9K1RCEgsIFogQHGwYiWXp-7dTcyAJNOmDuijdQI/s320/13.JPG)
Foto gavosi nekokios kokybės :)) bet matyti , kaip kokoso gabaliukas murkdosi šokolade...
Dantų krapštukų pagalba panardinau kokoso gabaliukus į skystą šokoladą ir truputį nuvarvinusi varvantį šokolado perteklių
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9DT2UGaBnIxRjGupnGr9tqFHPpP6zNnlVF1duxR5bxyLgeBqB-GgPjU0_KXRUX1TPd8xi-sEaZLBPWwyiBbV9w5a6aWZ2am3zzPYY47l9lVBjRhRwiIdcTxm6OdH4Fk14JiVscqNGICIp/s320/14.JPG)
Išdėliojau ant lentos, padengtos kepimo popieriumi :) Vienas niuansas- kad neliktų jokių skylučių :) vos padėjus ant lentos, kito smeigtuko pagalba prilaikant saldainį ištraukiu smeigtuką, o skylutę dailiai paslepiu vienu kitu lašeliu skysto glaisto.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirCkh0oxXcTP9obv0vRQhRDZbciVyBt9u3MtiJNyfijoyVPtATOnrKi2bbnfORiwRagt_q2ETLhWgAGrpD_PqFEXJnSmd81ICeZ7_-qs-Zmhai628LM3zhiVDS7t4GJAAAccvcThdo7H72/s320/15.JPG)
šokolado tikrai nepagailėjau (nes jį laabaaiii mėgstu) tad ir vadinamieji
naminiai Bounty gavosi su šokoladiniais sijonėliais :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeeGqkYh4WU9ACyOmQ4Clb77931FyEsokGsKm-dtnp6Ld8wmNdAhmTNtoGXVjgYPTIdYxMPiyawlat0DqTg42RhnPcXYg6AVVL_iv4o9gfzQpAvph2eJcoWDd5CGiDurSQXindT4JRLlaG/s320/16.JPG)
Palaikiusi parą šaldytuve, ištraukiau paragauti, kas gi gavosi :) Labai įdomus skonis - primenantis tikruosius Bounty , tik vos vos riebesni
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdIgKR4JqKwhXG5K651-OzXOzF3rH663te-Fs9hX6s56JouefRjP9X8qP6TwWC0Wvqk6EgLr4P_740uZKh7bmTUf-li3VxP0WJ14NIYIj6zPndBAqZFGJr-vJlPxxDiUr18XmcnHa_VBaS/s320/17.JPG)
tik maniškiai gavosi pakankamai trapūs (matyt dėl paslėgimo kokybės taip nutiko)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHgdn3ERHbZRewZg7JGB2HpMXHdcF2viedlqwFn2ahIkczHFHj7ZZsDyxkfXDqKBna-bgzyXu4Af9l60CA-RYwtHxy_RalQO8CNpX05w3fOFOn62Cc5zn297jwPo8hxwvxSguFyoc9e6Tc/s320/18.JPG)
bet labai gardūs - tai nerealus receptukas ! Viena įdomybė- šie skanučiukai turi būti laikomi šaltai (šaldytuve) iki patiekimo, kadangi šokoladinis glaistas turi savybę po kurio laiko tirpti :) Manieji ištraukti iš šaldytuvo, prabuvo gerą pusdienį kambario temperatūroje ir tepė pirštus juos ilgėliau palaikius rankoje :)
Skanaus ;)
Remokenduoju ir Jums pasigaminti ;)
Oo.. Žinau šitą gėrį. dariau ir aš - greit neliko nė trupinėlio :)
AtsakytiPanaikintiTiesa, IRRI, kur radai pirkti šokolado 99%? Galvojau tokio nė nebūna...
Tą šokoladą gavau iš maniškio sesers - jis pavežtas iš Vokietijos?... (rodos)
AtsakytiPanaikintiIr išlaukei dvi dienas? aš vos kelias valandas sugebėjau išlaukti ir pirmus dar minkštus valgiau.
AtsakytiPanaikinti(mm) kaip skaniai atrodoo :)~~
AtsakytiPanaikintiHola:
AtsakytiPanaikintiVisita mis blogs de fotos de mi pueblo, de España, de Italia y Francia:
http://blog.iespana.es/jfmmzorita
UN SALUDO DESDE ESPAÑA
negaliu patikėti, kad tai realiai įmanoma...
AtsakytiPanaikintiNa va, o aš jau tikėjausi, kad Iki ar kokia kita parduotuvė atsivežė šito šokolado. Kaip aš jį mėgstu: vieną, be jokių priedų... Pasiimi mažyti gabaliuką ir mėgaujiesi... Bet reiks ir šitokius saldainius pabandyti, skaniai atrodo :)
AtsakytiPanaikintiForelle- taip gavosi kad tik po poros dienų juos išmaudžiau šokolade ;)
AtsakytiPanaikintiIr tai taip realu, kad dar kartelį juos darysiu - pasakiškas skonis !!!
Agne, o mano skonio receptoriai matyt nesuparto šio gryno šokolado...bet kuo puikiausiai gavosi šokoladinis glajus- jam suteikė tokį aromatą ir prieskonį ;)
Hej, ir aŠ pabandžiau padaryti.. gėėėris.... ir visiškai nesudėtinga, galima su paaugusiom dukrom ar krikšto dukrom daryti =]
AtsakytiPanaikintiTik keli klausimai techniniai iškilo, bet patrukdysiu mūsų kulinarę asmeniškai.
Nu vistiek gėėėris... =]]] Irma, ačiū už mūsų moterų moteriškas iš vidaus kylančias šypsenas =]
Medula, jau atsakiau ir asmeniškai ir papildžiau receptuką blog'e :)))
AtsakytiPanaikintiIr labai smagu, kad tokie receptukai sužadina tokius fainus jausmus !!! Tai tikrai dieviškas skonis :)
vakar bandžiau panašų receptą - nuostabiai išėjo. tiesa, maniškiame buvo gerokai daugiau (keturiskart!) sviesto ir perpus mažiau grietinėlės. genialu. :)
AtsakytiPanaikinti