Todėl ir šį kartą bus kažkas spalvoto ir skanaus... ne ne ne iš saldžių desertų, o rimtesnių -
Idėja
nužiūrėta iš kulinarinio blog'o La fleur d'oranger
* 150 ml grietinėlės ( 10% riebumo) - galima keisti pienu
* 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
* 150 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
* 160 g miltų
* 1/2 arbat.š. kepimo miltelių
* žiupsnis malto muskato riešuto* druskos, maltų juodųjų pipirų
* 500 g brokolių
Kepimo laikas: 40-45 min.
Su šviežiomis salotomis ;)
Komentarai:
* pavasariškas nesaldus daržovinis keksas;
* minkštas purus ir gelsvai žalias - medis kekse - lyg paveikslas - tai patiktų vaikams !
* norint dar ryškesnės geltonos spalvos, į tešlą galima įberti žiupsnelį ciberžolės (kurkuma);
* kad apverdant daržovės išlaikytų savo žalią spalvą, į verdantį vandenį verta įberti žiupsnelį geriamosios sodos;
* galima varijuoti su kitomis spalvingomis daržovėmis kaip : mažos morkytės, pomidoriukai, šparagai ar šparaginės pupelės, paprikos, žiedinis kopūstas, mažytės kukurūzų burbuolės, alyvuogės ir t.t.t.
Skanaus ;)
Wau : ) Na pas tave visada galima labai įdomių dalykėlių rasti. Pasižymiu, nes labai sudomino : )
AtsakytiPanaikintiNeringa, smagu, kad patinka! Lauksiu atsiliepimų ;)
Panaikintijazus kaip skaniai atrodo...
AtsakytiPanaikintiSiandien vakarienei kepiau sita geri. Skanumelis neispasakytas. Dekui uz recepta!
AtsakytiPanaikintiEdita
Edita, labai džiugu, kad patiko ;)
PanaikintiLabai skanus:)
AtsakytiPanaikinti