2009 m. sausio 9 d., penktadienis

Kas naujausio fotoalbumų srityje?

Toks truputį kitoks (kaip pati sakau: nestandartinis) kitokių atspalvių, skirtingo motyvo... neilgai trukus gims dar vienas fotoalbumas...,

Įdomumo dėlei :

Galutinis rezultatas visai netrukus ;)



P.s. vieno dalyko vis neišsiaiškinu - kodėl nevisada padidina nuotraukas ? rodos įkeliu jas tvarkingai į blog'ą - o padidina tik pirmą ir tai ne visada - visų kitų nebe... kodėl taip??? ;)

6 komentarai:

  1. Ech, koks grožis gims:) O jau spalvos spalvos...:)Man tai toks albumų rišimas dar visiška mistika:( Nepaprastai gražus tavo blogas - didžiulis malonumas žiūrinėti! O nuostabius darbus tai žinau iš SM:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atrodo, bus kažkas ypatingai gražaus! Trafaretas, drobė, albumas... labai intriguoja :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi, pamiršau parašyt dėl nuotraukų didinimo! Nors tiesą sakant, nėr net ką rašyt - tema, priklausanti mistikos sričiai :) Bent jau aš neaptikau nė vienos logiškos ir paaiškinamos priežasties - visąlaik išsididina arba neišsididina visiškai skirtingai paruoštos ir skirtingai įdėtos nuotraukos...

    AtsakytiPanaikinti
  4. oi tikrai bus kažkas labai gražaus, lauksim, lauksim:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Loreta - labai faina, kad užsukai ;) man tavo siuvinėti darbai tokie fantastiški. tiesiog dievinu prancuziško siuvinėjimo stilių, motyvus ;)

    Jurga - aha, palikau dalelę intrigos apetitui sužadinti ;)

    Kas dėl nuotraukų, tai kankinuosi :((( ir taip ir taip - vis tiek anksčiau ar vėliau išsiaiškinsiu kaip ten kas dedama, kad viskas būtų ok ;)

    Dovile - ilgai laukti nereikės, viskas prilausys nuo šio vakaro - kaip greitai pavyks pabaigti išraižyti vieną ilgiausių trafaretų - darbuojuosi išsijuosusi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. P.s. Loreta, tai vienas iš albumo rišimo būdų - jų yra keletas ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails