2009 m. sausio 9 d., penktadienis

Mūsų numylėtinė Cheri

Susipažinkite su mūsų lepūnėle maža išdykėle tajų veislės katyte Cheri :

Kodėl būtent Cheri? dar tuo metu, kai vežėmės ją ( vos 1,5 mėn.) iš pirminių šeimininkų, sukom galvą dėl vardo ir galutinai suprendėm kad tai mūsų brangioji, mieloji (iš pranc. k.)


Padūkėlė itin pamėgo naujuose namuose vonios kambarį - ten jos stichija - įpatingai kai įjungta skalbimo mašina- tada Cheri būtina ant jos įsitaisyti ir... miegoti... :)))


Šiandien savo numylėtinę išdykėlę tajukę Cheri už geros valandos vežame pas veterinarą - pats laikas pakartotinai skiepyti ir įdėti mikroschemą. Po pirmo skiepijimo rankoje turiu jos datukų žymes - jai iš ties tai buvo skausminga. Truputį nerimauju kaip katytė į tai sureaguos, bet tikiuosi, kad viskas praeis ramiai. Pats laikas ruoštis radikalioms permainoms...

4 komentarai:

  1. Kokia gražuolytė! Jaunutė dar visai, užtai gal ir bijo?
    Pas mus vienas panašus elementas (buv. vyr. lyties) gyvena, kuris dabar išsigąsta nebent tada, kai jį išsiurbt bandom :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai labai miela katytė. Ypač gražu žiūrėti su paltuku.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Fainuole Cheri ;)
    Kaip sekesi pas veterinara?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Agam, kad jauna tai tikrai, jai vos po 6 dienų sueis 6 mėnesiukai. O pasveterinarą tai nes apsiverkiau, ji taip kriokė, taip kriokė... Na bet viskas sėkmingai prėjo, už tai šiandien gavo deserto - tunas -sudorojo per tokį trumpą laiką, net nesuregėjom :)))

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails