![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcxD9BQK-vOiMwk9rhQWpi_TxaUS7qj0e0J0FE8cFTpFK-ORmCQ4iK7eJs4rUKGAJ13K52QdyQvEDcXgh9CQzRKaR_Pb-Z5IhueCaCKIvsadf_qVMSw3eLmqtxB3NK-smraohOMPQGGoyx/s200/pagrindinis.JPG)
Mūsų dienos kaip vyšnios... šiuo atveju kaip ...braškės :))))
Tęsiam toliau :)
Brigadeiro Rosa - rožinis Brigareido variantas, į kurio sudėtį ieina braškių želė arba raudonos spalvos valgomieji dažai, arba braškių sirupas.... dar jį vadina
Bicho de Pé ....
Gaminau vadovaudamasi pagal
Vinte anos receptuką (truputį savaip pakoreguotą) :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUdA4w48Oodtg2WS1AA_U9lobApklgI_av959OqT5ENp00bDPh4Rr_tR17EX6AOSqdZNxegDUiKgIVeZWyWYAHZ4vPj_HjaTpTfgmIDTenaGYlCtvyjJBHSjHL_55rTHh08N3ufFBEafrF/s200/1.JPG)
Reikės:
* 1 indelio sutirštinto kondensuoto saldaus pieno,* 1 valg. š. sviesto ( arba margarino),
* 1 pokelis braškių skonio želė,
* 80g. kokoso drožlių ( nebūtinai)
* žiupsnelis vanilinio cukraus (nebūtinai)
* anakardžių riešutų (nebūtinai)
* stambaus cukraus (galima ir kokoso drožlių) apvoliojimui
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZM05yqLMcl20PLDy8QwAeoe2OF-LNR-oyuts7TZfcxCiYY2LTH5lmmc04behb7-ePD9S1FwjThC7NlQRiQL0uggGJ4AYeRr_SwvFin7oBDudrlMnwTCdKsoTtE_XQ8XVcDZJ1Z1PtXsa-/s200/2.JPG)
Į pieno ir sviesto mišinį kaitinimo inde supilu braškių skonio želė
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtLHkSUEUIDJp8mjKG0z75jE-P-IeMZZ61N3yqIeFNu-XglIWwIw5ZoBnRWASwl2D1evAzmHu6Ewwmh48Tr07xmkH5TKCkFBu94p9gGgmEaq5bzR70nbN_d-Q7J7c5Xq_eu057NpDRImbh/s200/3.JPG)
ir gerai išmaišau
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM6uz59e59zciGdkOWug5zXtI971Ohfdj5Psr5Ez_CKMPWe4YV6j1ZGUmA0QlkJIdGpFL3LEs1U8RYHd923KxrzdFkDxoX3m2LuorDQkSNJKHLUDmcHeTTNaQ6bQeeQ8-zM57TWXjovgKP/s200/4.JPG)
kaitinu ant mažos ugnies ir maišau tol, kol masė sutirštėja
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnS9ucNfufWK6YiknbgEETTb0DWTekcf0hs1pisOqVdXEObkolUhdw5ACdisnuPz5Nohd0icBBVZRT2dcruAZJWkPlSJrzIgzs76Py4ELdeWUKzAlkROQZrLZCPFNw-9BgggJL9p1mGwL5/s200/5.JPG)
tada suberiu kokos drožles, žiupsnelį vanilinio cukraus
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrBZa4haJCmCOrNa2bU7Ed6do4W7CyZDJxuM1Apc_abNFqw5P3Qgppi9HfJZENVLJRx_93jUpuhWFah15vw-3u-msSzRgzbET6Tjiyey3MhXzoOQ042L_4QJT8znZk6mcl_SSxTF5VpLkI/s200/6.JPG)
ir vėl kaitinu iki masė sutirštėja dar labiau ( ko lpakabinus šaukštu ji krita gabalais)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj51ZhMiKZVG6_HpK-2wthFc7hxjOikdABAPOQyDLXVOF8e3qQY5KZb-LAuEV5dwKXvMLa8M8LZfB8UmjKl2oxuzPAa1kDAqMRarKjx7A1sgQvhwD41ZT0Uw5EfHHLD6G4UDKpWwSiqFGVJ/s200/7.JPG)
sukrečiu į tam paruoštą lėkštę ir laukiu kol ji galutinai atvės
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgh5w9kLvmKp3K2D50OsFs7704VX4Xzz8Mnqz6ynjZRkLpU5pvq2RdIqt1dSvEnegU8uiwIm8VS9Ys4XGR41bSBEvsaj1rTGjFeD5yM9ezWp_j7Zl3M-cXQAyKO88kll6puKIUXXX_5UiVy/s200/8.JPG)
į darui pasirinkau anakardžių riešutus, kad suteikti subtilesnį soknį - o šiaip galima ir be jokio "siurprizo" paruošti ;)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiVRsHSepbmT0P0Xjsx3ZAnXl6Z0shKLfv_Yv88vaowTvBbQTsyAhVNexTxlEg-dHqAy4iFumG0pDRudq5X2YLswsh6udzOQoOFCdA6BEJhUQK9JA5pctwYAwsHCWL2YG6iWYKnOCtWuQ8/s200/9.JPG)
vėlgi sviestu pateptomis rankomis imu masės gabaliuką, į kurį dedu vieną anakardžio riešutą, kurį gražiai apglaistau mase - suformuoju rutuliuką ir
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdpWOsko4gaM_eDAPbny-aVX4ZyOzSOVDOVyEqvg7CAnaAbAqo7xf3CFQ_hxFxTovXrZIfdmRf1G5Vm5qAiHnftTAPvOwsk0JpH_ppumT7QXyTWBgeNzRhz1UHOejrdHn9nNuMt5rRlcsK/s200/10.JPG)
gražiai apvolioju stambiame cukruje (galima pasirinkti ir kokoso drožles, bus mažiau saldu)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq8gIUwUeX16bIdzQl1BNKLx09dVMYR6r-nuS-T_Fxk7qbE1GjBEGR01XPq6whZitmOS3NEY4VmATMdw5YDsODomSQyN21EE4HbEMO6Wo7kV6P_Rsrls6369_p4q7Vs1OyLlSb9w_klk4K/s200/11.JPG)
Ir štai, visa armija Bragadeiro rosa su siurprizu viduje paruošta :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyyGh4FnJkth-V1MRv1igqZ7-sau6r4otiSxF_YVfsl5a0SuKkMCwziC_SYuwmvgWLV2Ucw8B1jfkV88qcnVNr8CE86tmoD1cXMFIgvI3sdpM2iPt9CfH2jpR2WvEaa-ahW-NYrlkLlxVl/s200/12.JPG)
Ir vaizdas kaip atrodo perpjovus pusiau :) Švelnaus ir itin saldaus skonio su anakardžio riešutu :) Iš pateikto receptuko gaunasi ~ 25 rutuliukus :)
Oho, na ir užsaldinai mintis :) Visą dieną "krenta" įrašai su tais braziliškais skanėstais, o seilė vis tįsta kaip norisi išmėginti :)) Ačiū už įkvėpimą!
AtsakytiPanaikintiTai faina ;)))) aš pati seilę varvinu- brazilai ir portugalai turi tokių skanumynų, gardumynų....
AtsakytiPanaikintirekomenduoju išbandyti)- tai taip paprasta ;)
Ir kur tiek brigadeirų padėjai? Čia gal kokią nors Kazlų Rūdą išmaitint turėjai? ;DDDD
AtsakytiPanaikintičia dar ne visus sukėliau laukite tęsinio :)))))) padėjau, gimtadieniui teko ruoštis tai ir gaminau gaminau išsijuosusi :)
AtsakytiPanaikintisveika,tu rasai jog sudedi mase i tam paruosta lekste,akip ja paruosti?
AtsakytiPanaikintiaura789 - :) tai žodžių žaismas ;)paprastai , paimi lėkštę ir šalia pasidedi - taip lėkštė ir paruošta ;)
AtsakytiPanaikintituomet viskas aisku :) galvojau kad ir ja reikia sviestu patepti
AtsakytiPanaikintiBrigadeiro masė nuo lėkštės pakankamai lengvai nusiima ;) tad tepti sviestu jos tikrai nereikia ;)
AtsakytiPanaikintiNors kartais pasitaiko labai "kibi" masė ;) tad galima, bet vos vos labai plonai ;)
AtsakytiPanaikinti