![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2V0zouWyN4_4WntdEfsmjhlopi3XdVNM18ZdNVGBbABwcibzfS1p5-EBm30jpRbMF46rml434qrmvEqcdAxhzXLrzB4yEDQyEzCaLrUIxAdKFKJB7rOP4HYWz3wg5LUM27GMQVu0hXdz4/s200/pagrindinis.JPG)
Šį kartą vietą užleidžiu ypatingam Brigadeiro -
balto+
tradicinio Brigadeiro deriniui su staigmena viduje :) kaip pati pavadinau -
Brigadeiro Royal :)
Braziliškai būtų -
Meio-a-meio - brigadeiro branco e preto :)
Šiam Brigadeiro reikės :
*
tradicinio Brigadeiro masės*
baltojo Brigadeiro masės*migdolų be odelės
*kokoso drožlių apvoliojimui
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIEf6PsrvRcrUEPD7CopYY_z9vLdj3b2SUUhjaPSveTzRsuux3LdBIhG1xVnnzEVSbzMhviERs92cDT_F2xoiawO-V5E5JLMqwhYSgWg07C8zPD2qRpU69_M7GWZX-smt7VjRK2CcEbK7Z/s200/1.JPG)
paruošiu migdolus: juos užplikau verdančiu vandeniu porą kartų ir palaikau tame pačiame vandenyje keliolika minučių, kad migdolų odelė atmirktų ir būtų galima ją laisvai nuimti.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXWn9ViS1qZjBQhkT_KcCc-pYxGHlQO5Gq_uWAcA75iEipcQzr_vBC5Z6topsP6EPJ0Pv7f-tv4tMhAOT1YC3ODga1cBP3MwD6Ah1R4OyVNBvVAwl5ebx2CtZLJo9q6RIw4__JpTkvHj2B/s200/2.JPG)
nupylusi vandenį nuo migdolų juos greitai išlaisvinu iš odelių ir labai gerai nusausinu rakšluoščio pagalba
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgamVC152De3pWMFD6xe3Brv3aqAjkG2zMWM6-SwFiCMBzK0CYFqz9pFJNdWO9dj0A34s4Ifjv0qTIAgxUR8DiOo2gAbcnzWQip2vKioIssk8OH2RSbIRzkk15qzcDDoe7le0jPcs47pFLv/s200/3.JPG)
štai, migdolai paruošti naudojimui - vėl nesusilaukau ir keletą sukramsnoju - jie žymiai skanesni be odelės... :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNabCnXoRcgHZQqwY8fIuPRzZlZIRAwcgDldtQPnhQE7R55fg_DqGtFENo8GeukF0_7Dcbq2-DlFueAbK0yEdlSCBUWeOjAA9Qi3q9UgnZwZ9j11lARPOtqWmTNFgxh_dt9G1zqE9aDZc6/s200/4.JPG)
taigi kaip ir viską turiu po ranka: abi Brigadeiro mases, migdolus ir kokoso drožles -kimbu į darbą:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSu5qiqhHqAn0RRCBd8GyWRJWlp8E7Le2GqTlT1qoBC5nkKjMGSLza_YPcx04k_GdBHWntEa-ciGf-HSlErmkhbRhgXNJ_Oei25cNifhQS1UUS_vf2fJauAgVmW1a_zKSot0sp0vYCg6lc/s200/6.JPG)
šaukštelį plonai ištepu sviestu (kaip ir rankas)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRyiEfjwz4viC7zuax-KTSHX4Ij5IWb5OOTga-3NJiHM3X67Rb45PQiqHVKNtxQ8dNgeyl1i9mJeK901w5IH__hdeoeWCHWk8v9aopOg2PXS6zmF7WUYV1SDPKKSd_tsHxXIIL0g3JsPNp/s200/7.JPG)
ir jo pagalba kabinu
tradicinio Brigadeiro masės
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF6ZDc0g-GIVdwa7MMhjewKAwguUUKfM3TvJqySAap-qaaubxffaqQh4r8geOBNJxd3l7Xe6ICoSOVMT4cnj0qCZ-wCTD-MAgtPy3OjETxTdBRMhceWixbw_QDo8bJv2e4ZrfjBI2LmvFT/s200/8.JPG)
truputį suploju ir į paruoštą "blynuką" dedu vieną migdolo riešutą
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkXthTNaNeKGD_TPkXDRKjIZvQfMHfYlAuqdRbxMqnrzueWNWz663aYhrtqzTnDcTEou977iFY27YOZyGdPlp29nsWJCQWu40hayCoebBqJp4LU5KwWWEIsSPsb2EbtPOU6lwcyQ22pD2w/s200/9.JPG)
kurį gražiai aplipdau mase ir delnuose suformuoju mažytį rutuliuką - masės reikia imti tikrai nedaug , tiek kad dailiai apliptų migdolą ir būtų įmanoma lengvai suformuoti rutuliuką
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwU6_HvI9MecxMDuBUN_7pyvNxeAS1I2b8rSYbmHs9tayRpbQkgVSs45z-y2mWuuTojycQKwM-GL79G_WKWkZ4d4PAiQI-WqU6cyg1LTkbj4gB1f3e-FA02r0wf1L9mPlleI8jK7r98rTK/s200/10.JPG)
dabar imu gabaliuką
baltojo Brigadeiro - šį kartą kiek daugiau
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYRAA_ZRh7e2JhyAuciznH2l7-1xoOySB5SGJkLg7VxPDBGwAIkxZIyV3nzJheV4aq5MFMt6tFOyWdITdbbuTJMEPd10kz6EYEJ5LQY37VIjbuhgcWfjIxrqf4AQKxdTPJ280qJwgMbR0R/s200/11.JPG)
ir vėl iš jo padarau "dubenėlį", į kurį dedu jau paruoštą rudą rutuliuką su migdolu viduje ir gražiai aplipdau....
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn0s69aHIiklxtrcklVZOwgLGJRS0hYltl2yNZk7TW3ErB3VPtbrwoomUQQmnCcfkIZYUXYAtJezkJBeZr5d2ABmhNm-tquy52mxZ4siCfNJKLUAbnINIOnkar9JH9q58kRw-sdC7jc-v1/s200/12.JPG)
.... suformuoju rutuliuką,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBIqP9O396xzzy8o8im-NoEUpvZEktWQwSOSYsant7ulLX2C7OTUrbSZq7aIDAmQVICjB7v-WFrpgOeJT8DV3JaMtsZqviUJl6_dGqvz7_tpcOvp_kNyIhPRzUa79Cx0n3Ea6QKlGoh0k1/s200/13.JPG)
kurį apvolioju kokoso drožlėse
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCh752eCx7AGXuH-rL2Yg3MO6iR7OLnatgEdjwcvrLKFJW-ebL7AHyihOD9BL6Mo375FeKuXHrsjWcH_Bo6ATPggo0tDODrE6EDIxmuUp7vpybvNMHMB5VGRamlobKiyicuxISERAkSPzm/s200/14.JPG)
bei viršūnėlę papuošiu mažesniu migdolo riešutėliu - štai ir paruoštas manasis
Brigadeiro Royal - jis vertas šio pavadinimo dėl savo karališkojo skonio :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgk8-bpHYACO47we2QmwyDG1Gvy9thqnNYWBAYOe35JQGsAYczJ8A3PWwpDUEfo05FKoVn1Iei1RanExqi4UQIpZ0J5pCAicq2IefOFeWZLUaFpMfCu9LyY2YacpAP9SOU90tFY3AJQlPeV/s200/16.JPG)
Akies krašteliu žvilgtelkite kaip atrodo perpjovus pusiau :) Gardumėlių gardumėlis !!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN8pgc0ZhM7QXzYgplufvWVTzbpPwYsWCdrBtr7Che0er317U3RIl8fLsffZW_8RhIrV1pf4_pT8NC3MW17aqC-dgz5da55lToWt-oMr0VSqiyqFgNu12IPH_16N7rdQs6Jo8qh9kq9HB_/s200/19.JPG)
rodos....kaip pirmieji daigeliai, besikalantys pro storą sniego sluoksnį.....
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOXtIhe9gpxUSy4DtH_dxyv1mpuqXMfg096Vl1i7G_GvY1-eNYjzIstlHIl_sk6ArhbVw4gIDplwjh_X45za3yC7iZvYPRzVt03M98kEWBi6pUB9EvjmmwMIb7PO4tyPOHeG78N77HLfAO/s200/20.JPG)
Vėlgi paruošusi porciją (išeina ~ 25-30 vnt.
Brigadeiro Royal) ją uždengiu maistine plėvele ir saugau šaltai, šaldytuve.
Šis
Brigadeiro Royal - man vienas skaniausių, tuo kad jame yra ir tradicinio ir baltojo ir su migdolu.
Brigadeiro receptukai dar nesibaigė, tad laukite tęsinio ;)
Skanaus ;)
Nesibaigianti Brigadeiro jūra.... Nenustoji stebinti.
AtsakytiPanaikintiPuanc, tai dar ne viskas ;), kaŽkaip pastaruoju metu mane pakerėjo brazilų virtuvė, ypatingai jų saldumynai, tad kaip "prasinešiu" :)))))
AtsakytiPanaikintioooooooooooooooooooooooo...... oooooooooooooo.........
AtsakytiPanaikintias vis ka pagaminu is tavo pasiulytu receptuku, bet tokiais greiciais tai nespeju :D so far isbandyta tinginio variacija su marshmallow'sais ir karamele. skanumelis :)
Rūta Elze - smagu, kad užkabina receptukai ;) Dėl greičių, tai jau ryt poryt spėju pristabdysiu kelioms dienoms :))) o po to vėl kažką, jau Velykų tematika....
AtsakytiPanaikintiO baltąją masę darant galima nenaudot baltojo šokolado? Kas gausis, jei bus tik kondensuotas ir truputėlis sviesto? Neradau parduotuvėj baltojo šokolado, o iki supermarketo tingiu keliaut... :)
AtsakytiPanaikintiDziugi, galima drąsiai baltają masę daryti be balto šokolado - pilnai užteks pieno ir sviesto ;)o kartais net sviesto nededama ;)
AtsakytiPanaikintinestabdyk nestabdyk :) o receptai tikrai ikvepiantys, pasiziuri ir jau svajoji, kaip gaminsi :) be to, labai patogu tinginiams, tokiems kaip as, kurie kartais patingi panarsyti po interneta ieskant ko nors naujo ir idomesnio ir pritaikyti receptus pas mus esantiem produktam :)
AtsakytiPanaikintimatyt, kad nelabai pristabdysiu :))) nes šį savaitgalį planuoju brigadeiro pyragą kepti, ...Brigadeirão.... :) labai jau skaniai atrodo, tad ir susigundžiau :)))
AtsakytiPanaikintiIrri, labai mėgstu panaršyti po tavo virtualią virtuvę :) Gaminau ši vakara brigadeiro royjal- verti šio pavadinimo.Bet man jie be proto saldūs- suvvalgiau pusę, ir prisiminiau , kad čia grynu gryniausias kondensuotas pienas:) ir daugiau jau sirdis neleido valgyti. bet smagiausias dalykas buvo juos gaminti- viskas gavosi puikiai-aciu uz tikrai issamius ir aiskius aprasymus.tas voliojimas , formavimas- tikra meditacija ir su tokiu istabiu rezultatu :)
AtsakytiPanaikintizivkuli, labai smagu, kad viskas pavyko ! Taip, jie iš tiesų yra ganėtinai saldūs ir tikra kolorijų bomba... vieno per akis, kad pajusti skonį.
AtsakytiPanaikinti