![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6FFLcdfS2lIpTPbC3u7Zb6U3APx89TIJ9t_M0tw1VedkrrdVDdXvbgptop20lXTFst77nTtOKG4rkIUL8MqCjPm_yCq66UBD_Kt3nXNrGtIGa5VzrbtsU6-nyGqgUHKP5o9R9RsmRMdc/s320/pagrindinis.JPG)
Po visų
Brigadeiro rutuliukinių skanėstų eilė atėjo ir
Brigadeirão.... sakyčiau - pyragas... primena pudingą... nors yra ir kitokių
Brigadeirão receptukų, kurie
labiau primena pyragą... Tad šiam kartui pavadinkime -
Brigadeirão pudingas :))))
Receptas nusižiūrėtas iš
Aventuras na CozinhaReikės:
2 indelių kondensuoto sutirštinto saldinto pieno
1 indelio kondensuoto sutirštinto be cukraus pieno
4 kiaušinių,
6
valg. š. saldžios kakavos (arba šokolado pudros)
1 val.š. sviesto (margarino)
pabarstukų ar
kt. papuošimui
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1LOa0hr9B2UCRCYnZibjLoFEU49k_KgAvFSxt-wWC48_YmO49b7xrXnu4gHtTc9vc73po8EmNcNZhU121AdpDq76frhsQO9zIdzqFPCMwHaETTzmZ8lQZhx3P9XMWwi6YXRr3LlgnTiQ/s320/1.JPG)
Visus produktus (kiaušinius, kondensuotą saldintą pieną, paprastą be cukraus kondensuotą pieną, saldžią kakavą sudedu į indą ir viską išplaku
mikseriu iki gausis vientisa
poskystė masė.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinphs2d2y0osOw3HPvGXzsrBuNU3EouMecyyaZC3FGpYBegnZFJuYkPUDsT_Wy75cC5akWvHCxwtIbfY78jnPVDkGlwBOv2dGlLjZcLemaUIrfR7gg6suuFOc560u674OY73gfUGDyMLg/s320/3.JPG)
kepimo formą ištepu keliais gabaliukais sviesto (reiktų ir cukrumi pabarstyti, bet aš nebarsčiau : )
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiDUskK1JYoILWfgm2aBBtlkqpj1-Z22T_P66VZsygngyAiMHX8vLu3H3JucrBEB9XJA7w8AfjMol8kFBI2C8QpnZaLemtMS1M-aalEmB2FXKZ3WoUiT4mS50JlDGoHrVnXmDf0WQ9Kf4/s320/4.JPG)
ir supilu mišinį į kepimo formą
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkUr4U_eRZttBkUYi5EeoDLVIHRusCEW1QEFu4oD-n-IxNg4gplBhHqpDXaVSiBqSZ0mnt111QLPGDzZej5rDRFU_iILHrKaWv1QZ2EK_-yhc2pgl_ctInWbRxkBaGQccUZuL8xAoAHIY/s320/5.JPG)
rodos viskas paruošta :)
neeee, dar reikia paruošti
Bain-Maire - į pailgą ir gan gilią kepimo skardą įpilu vandens, tiek kad apsemtų pyrago kepimo formos apačią
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibnjU4DQ_NgC7NNQgNHpdN4uwoT5nCn7To17PB7GeX7Bo2chinTkoofd-r5pnZINrcTozruFG5OVMnRJ4A1xl93T16S6EkzkAIkEjbUXkyZcQTvoZ8uC6ghS4vfRKXIjgkOa6G40so-Bs/s320/7.JPG)
įstatau kepimo formą į kepimo skardą su vandeniu. Ir, užstačiusi 180 laipsnių karščio temperatūrą, palieku kepti ~ 40-50 min orkaitėje.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAhkeQ2CqH6YE7YvJyfXSOsFunNy60FhiYBqaMy8BTMCHYmNxrhEp7abNATTKCyd3Df2-w7N-wjjXshrH5on7sWwGqva0Zs9_MZZs3KIMhrrS17Ryg8yOOycRGyL9OK8fJxCSPOOfXZeI/s320/8.JPG)
kepa... kepa.....kepa..........
dar šiltą išverčiu į lėkštę....
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE34pB5ZxY5vetsoFoz5Q3GWh099bATgw4b5CXfpMv774tWPO03vrW0qP7K5AHfQ2fW61NLAsIGKf1o0k-U8QQSz9zy8OFzfk39xBZ8eu_AeXMiLVxkRPabbrqunjQ3-nxYwuMpQvd_RA/s320/10.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnu0t0g0XPp7dvt8zkbeD38RTOHKr2SwmUhkNaYKorPI3IoY3_5IDcIMydi6qjRe2LvpD9Qb0pjE5X8got2OYz3otQMk2FbOkHMDz-1XBLi1y_sec9yZsH711V7ZN0RxYbsAH7x6Uk42s/s320/11.JPG)
...ir papuošiu baltais ir rudais
pabarstukais.
Mažiausiai porai valandų (reiktų nuo 2 iki 6 val. laikyti šaltai) pastatau į šaldytuvą ir jau galima ragauti ;)
Skanaus ;)
Nusitaikiau į kitą Brigadeirão.... branco ... (baltąjį) :), kurį irgi jau išbandžiau :)))
sveiki, labai susizavejau jusu receptukais,tiesiog norisi visko is karto cia ir dabar :). iskilo klausimas del brigadeirao, kuom istepate jau iskepusi pyraga ,kad ant jo laikosi pabarstukai? :)
AtsakytiPanaikintiTuriu klausima autorei- o kas tuos visus skanestus pas jus suvalgo ?:) nes man cia taip viskas nereliai skanu atrodo ;)
AtsakytiPanaikinti