![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTbaaWCCPuh5ivJx8pN_WP0qPe_oKaJAsL5oOI1eaNwKUf3rhponXGogCMKvtngCaOoncfhOzqu8qrUTPdir2mmkaYmTLKb3lSrseCq2V6lqOzXawP93TaoXkNQSwT7L3BlYo8oOfSlKg/s400/00.jpg)
Receptas iš Recoin de France truputį pagerintas :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn9hH-iM-cnc9l6RxLSHAAk-1JidFpaXx8d-QqNAAGJ3XSxeflsu_D9xgIP5pNimG5bfXZg7pN5FEJSIwykwaoVakCsRrnWGnLoYbbvZzM_cnCPFxYhjs3deXgo-VFDMUTbk9OnyPkaJM/s400/1.jpg)
![Nuoroda](http://www.blogger.com/img/blank.gif)
* 500-600 gr ( 4 mažos ) cukinijų
* 1 česnako skiltelė
* 1 val.g š. aliejaus
* 1 valg. š. kapotų petražolių
* druskos , pipirų
* 25-50 g sviesto
* 200 g pomidorų tyrės
* 100 g tarkuoto Parmezano sūrio
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_pcA82ZUSvYbmO2pT3ux0Sw9LzO0wcV_GHYS2UDwDHzlPGhQt1tHBm5QwYGxz35X4TQrdlayTk-vVSiJ5nXRrlW-i9EdqpI0rseufoc_nfrmH9CSFj8-2X62PZj4Eh3-EgPiybpw4msM/s400/2.jpg)
Supjaustyti plonais griežinėliais.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQ-nQ04Vc3rl56OoDxNEDawhdKJ8wHQq2FNstUbfaZCQmF-4xRYN_TzoztKugh7fuV43jHO-ECsGUFsvgjxp4rxrr48RfK8VzuVBqWivG2P3B_1NVQAlafpbprUcM8QgSAeNumiXUNxeo/s400/3.jpg)
Apkepti pavartant. Sudėti trintą česnako skiltelę, kapotas petražoles. Pagardinti druska ir maltais pipirais.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinULoOaCnDNnuMbnxo9QBbUEfCOZ9pbyKLFKEjauBP_NdFWpl2Qkp3PANXcnJJXEIqz9RpkMo9SVU1nF4CpjMQSHbMRRAAUC_LIS542vdHIa2PTSbjo5jZ71vZkkAjv_rDvuL8D_ABhCo/s400/4.jpg)
Pastatyti kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 160-180 laipsnių karščio 20-čiai minučių. Patiekti iš karto.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrg64g9xK7OafFDCKKBp29jdX7it6WnCV76hqGJMPPgN9JRHE5Hn7N_inoes4wT2tyj6iTpS49QAgT0ICEtL38TAM2CFMeXLzp7htVwR32Sfl9AlO4YWTkLxwNd-chn5JG_tsRdaFJ4C4/s400/5.jpg)
* itin greitai paruošiamas patiekalas
* lengvai suvirškinamas ( mėsėdžiams galima pasiūlyti kaip garnyrą prie kokios vištienos )
* bus gaminamas ne vieną kartą
* norint švelnesnio skonio, galima nepilti pomidorų tyrės.
* galima naudoti tiek šviežias, tiek ir džiovintas pertražoles.
Skanaus ;)
Man labai tinkantis receptas. Nes vegetarė, bet kai lieku viena savaitgaliui mėsos neruošiu. Būtinai saugau, tik kad savaitgalių vienai nenusimato. O gal ir gerai :) bet receptą turėti verta.
AtsakytiPanaikintiooo, galima mėsėdžiui atskirai kokios vištienos ( arba apkeptos , arba išvirtos ) ant dugno sudėti o viską kita pagal receptą ruošti ;)
AtsakytiPanaikintitokie patiekaliukai yra labai labai lengvučiai ir labai greitai susivirškina - kas yra didelis privalumas :)
Dar papildomai įdėjau pievagrybių. Nuostabiai skanu :)
AtsakytiPanaikintiDovile , puiku ,kad patiko ;) na taip, pievagrybiai suteikia papildom1 sotumą šiam patiekalui.
AtsakytiPanaikintipaprasta, greita ir gardu:) tokią karštą dieną kaip šiandien niekas kitas nebūtų papirkęs!
AtsakytiPanaikinti