![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia_yKvgF6P4lKXEFzt7eviPYhmnWCm6rHRP4eT1Ot0NbshkqAsrJ6Q-OuWP2fZF7qSVrY_RYM79I60Crv4aQxCYE1Kk43Zmo_c_m65ymDIOQ5TWPOpeuTOatVXKGf4mGhIjLId_8704g4/s400/0.jpg)
Reikės :
4 - 6 asmenims
* 3 didelės kriaušės
* 120 g de miltų
* 100 g cukraus
* 1 valg. š. kepimo miltelių
* 1 žiupsnis druskos
* 1/2 valg. š. cinamono
* 125 ml pieno
* 60 g migdolų plokštelių
* 100 g pieniško šokolado lašelių
Sirupui :
*120g rudojo cukraus
* 50g sviesto
* 150 ml vandens
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhD_yyrs2xJJQyzOz_-sp53JF3DRFl2St2EtuB1jHExQv7ZcuKCY-4uKM5it8eNpOjx5LolDHUfPDa7BPgKlUJfADA1cQR_vcpKYcgQDOEkze_8uqQufpLlyisSFOxLrS_-xj_gUcY6ao8/s400/1.jpg)
Nuplauti , ir nulupti kriaušes. Supjaustyti kubeliais.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2gyrsnyiYKqucKXoTMFMSmkUdSQAt21wbFeFRjH0YWcXd56WINexKm80AasUfOhjPCpV5GSJ50_S3SWL6lyIxOalXkl_vzSF4RcERaNoKT83QXwqStFQCJM29ysMMGbMOq6eaVskC1zY/s400/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEvzwieg-AnIUTH0bP9QuqD1Swjye4gD8BURGkQAoUgtWeZCFEXAR0jlYD07yN6tfTGtmJa8t_2zyGekdnON-_34eFJh87-SCabu1aLRSuiazzcawsmdPnm6D-eQkCJiW9KWRm1dXYTh4/s400/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnrmJQEyJBpZmNzsizCoaL9HIryqWAR0UUXymMuyDUJ0v2OoPSv-LI2-z7MhhGUM15wo2L7wadHUgLKTzvmou9tYXmCyu8xMVnDeb2xRT1I72PRjIcsSPobpw-Tsuj3We6vZ6tZ141WIw/s400/4.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik2LKIf0PxFDR9QpBXCaYWFWDIC-JJ2E2iJdnA7ZHbKsEn5ZPK5hdFwmFTfuznM-P40aC1HGtIC33JSS3-gN8GwDzIUPx0YjiHUEQsdjlrqATMl6XvYsRdNb2iMEBbqeC5TJuHph2oP5A/s400/5.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz5ryyZd-y2pbXDAwoQtgMHIYvYfSEBgooR_T_c7j8FL61HXPjsNs8svzcxqm0qnPQyiUE1xYAdujhFlhpbAXK02ii7tGNGn8Jm23PCmhri6vAcPbYZvzfu64ngdicjWAXlh0gBkKcvdM/s400/6.jpg)
Šaukšto pagalba po truputį ( kad "neprakiurdyti" tešlos) sulaistyti visą tešlos paviršių.
Pastatyti kepti 40 minutes iki 190°C įkaitintoje orkaitėje.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhezduTdbVQevBwxXsO802d0zCDkKH5KAPU1Q8Iz4r2tJP7Li_BZEuJVBdgXkxtKjZVUb113kWpscf6VMuAovkTmyJni-m3SxHF_FvfwZtMW3DF-LWFqrN6mAGbc3oTwxNG9HJP10jPEWQ/s400/7.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhU4OYV669LhYTjFXX4FS7GaojWbiMvtNpC3vUyXLchAhN4kp5Ym9hCEZQn7dq842N1DLhrPMd6xbu2jGq8ziyfPsUTtHcRicfffv_77CnGJtd8TOvmUSosiYT8P4enkPrOkzx2NC8GDlo/s400/8.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEht9Di2OR2j678RAOtCvsmjkSGi37E7b_A73b8zchqZV_XRgQpEuyMU7JlMaeP6wxUUgNmPq731aUpUza3w_lpa1IRT_xxvR4ZHDrQhBOv4WXYuX0FWNs1R6aPm18m4Nk7fhyphenhyphent_sFhmiC8/s400/9.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRhSzcS136G1p4FOCVmhFLEJ9DOzJB3wYIiPu3wxSkzJT2R5s1QklC24v7JvPzIjxu1ye_SBpGnCuxyg7bbQI1rQkLfuskyxg48txL6_frxdZPEEwV57kHCcsUAQOUwzEn0nRsFvneN20/s400/18.jpg)
kadangi pati dar nespėjau paragauti ( tik rytoj ) šį kartą vertino ir komentavo maniškis :) :
* labai gardus desertas - lengvas, aromatingas, minkštutėlis, gan saldu.
* pienišką šokoladą galima keisti į juodą, bus sodresnis skonis ( arba visai nedėti - bus mažiau saldu)
* skanus tiek šiltas, bet geriausias pilnai atvėsęs.
* pudingo sirupas ruoštas su ruduoju cukranendrių minkštuoju cukrumi , pats pudingas turi kavos prieskonį.
* iš ties vertas gaminti dar ir dar kartą.
* galbūt verta eksperimentuoti su rūgščiais vaisiais , pvz. kokiais obuoliais...
Skanaus ;)
O del kokios priezasties pati neragavote??? Ta pudinga tik po paros geriausia valgyti?? Aciu
AtsakytiPanaikintiTadai, jau buvo gan vėlus vakaras, kad ragauti desertą, todėl perkėliau į šiandien priešpiečius ;) skonis pritrenkiantis :) Ne, galima ir šiltą ir pilnai atvėsusį valgyti ;)
AtsakytiPanaikintiMirštu į tokius žiūrėdama. Traukiu į eilę, nes atrodo taip gardžiai, kad pirštus nusigraušiu darbe sėdėdama.
AtsakytiPanaikintiIndre, jis vertas to, tik siūlau sirupui naudoti kokį švelnesnį cukrų ;) ir galima visai nedėti šokolado ( man truputį per saldu pasirodė) ;)
AtsakytiPanaikinti