šie kepsniukai jau senokai gaminti, ir tik dabar prisiruošiau sutvarkyti nuotraukas bei aprašyti gaminimo eigą.
Recepto pagrindas buvo paimtas iš teatime-blog kiek pakoreguotas.

* 50 g maltų džiūvėsių
* 1/2 šaukštelio druskos
* 1/2 valg. š. juodųjų pipirų
* 1 sauja smulkiai pjaustytų petražolių.
* alyvuogių aliejaus
* 1 sauja miltų
* 1 kiaušinis
Kepsniukų paviršius turi būti vos apskrudęs, o cukinija viduje dar traški.
Patiekti iš karto su pasirinktu padažu.
* tai dar vienas paprastas ir greitas būdas kiek kitaip paruošti cukiniją.
* manieji kepsniukai gavosi iš ties aštroki - galima iš viso nedėti jokių pipirų : bus gerokai švelnesnio skonio.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą