![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbHuoPhl01dvtD4w52UvSCGVKbTk0ewc3wX6qTLwuHLjqxq_vXjOyzEdkOlVSLMb8WkX8ZYKHpmalqqu9BIPTRbqLj-MFAFZN9ZqxsKRaA-vi1RT9XvYq5Ur5JdVhvXsDHgUg3llRrG1o/s400/01.jpg)
Tiesą pasakius, dar greičiau paruošiama ir mažiau ingredientų.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy_HUNbXd8-KxtLwaTZQ3z-n-ZdCYuWul-cy-L4anUllSeBJIRub2CnNB7waeUUtE38emZIonwBeZJYoH5a9rwEX5_DYXk0A5RfWwwSaRNi2t6iXrkRx97pbZOpdnhkMAphDxnnbMb0DY/s400/02.jpg)
* 2 jaunų cukinijų
* 1 kiaušinis
* 100 gr tarkuoto parmezano sūrio ( tinka ir "Džiugas" )
* 100 gr kokoso drožlių
* maltų juodųjų pipirų
* malto muskato riešuto
Eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 150-180 C .
Kiaušinį išplakti šouotele.
Cukinijas nuplauti ir supjautyti griežinėliais ( ~ 0,5 -1 cm storio)
Tarkuotą parmezano sūrį sumaišyti su kokoso drožlėmis ir prieskoniais.
Paruoštus cukinijų griežinėlius 2 šakučių pagalba ( taip neaplips pirštai ir nesudrėgs/nesulips parmezano/kokoso mišinys) pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti parmezano/kokoso mišinyje.
Paruoštus griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir kepti 20 minučių iki gražiai apskrus.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw8n30YMgqFdBDUY83ijrQWinMFiIBpiG0D4tIh-jpDraMbKxPYfoEg65w7XlKYJboGgvK3HZzu6AsluOsxSEGB7wylTP_1YBdBEZPxs-rUEefUS75UEiZFiOb6wFWPF5Ul3N_Rtzshd4/s400/03.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXpRcOKJy_O1gjxN7EjFx7VYGgq7JAOdWIf3rqxNcY-ZGD5mok9eUk6m0fnxf1y_NJO6dg_g5M0fqsZaTHGE4oMXNqIu0CK-hgTHt9msm9Ce7yJZZBZ7rK87FR-LZ-I2AgUJAG0eqKycs/s400/05.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE00S7W1n8_sI-A4PYsq34o4hzMmAXsA40hhn95_SlmEK01GJbXEh2TjlNlvfW7S9fI6HhOJBpVnysmO719Puzp63tcsJUU8KJXvNv-8aNM3l0-8rNItrF7BDiE73vrr6D-rQGdjKJ6Jw/s400/06.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQam4o0V74DLjG5eIwYSLKqjXl0CMMePqbgf55As1BL_uMATBi7w5CFDqChSyaCk-gKoWAAwvMVsTXbjMvuBnE35sxYR1TupKCFFdZC1RxgIZXQSw61u1wCGAqVs5-Yaisk6QW-WrySzE/s400/07.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgbn8IgI8KKXfQDoiZU7Zmo-DtaBoqzEOJRlR_oyKjkQGx8pCFIZ4GSRSIgC1K2jF7y8dF0ERND4UtS8sDMO4vPMoAHOsAj3Hmv1ha5Hzoo-Nq9l5akxQjCdbALOJ7-gFSA_u8U8JWFCc/s400/08.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaJk6dIjAndiQUtqZpOv9KAt8Vyu0Q17X32-HNxWb_otBailz44a-2iJFTTdwQ6qL_es1nWokujm35QQVJ2gxLlHAduhO7p6g0mDIB9x6FYQO8B9VQ8nN3egrfpTLFuZFg1PQWqfLc5YQ/s400/09.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdbLsTDMZRnolVKazmABDKZTPu4PQwkLzRoOSsxgghrQFD2ub_yFYKwB4vNci_1g99jAjqtLCOZo7I0LfaUafY4aKBIxvmq9hWKVyACZ4UcFYBIwkMQens1XEG_KlrQ17Uhgch_40LgBw/s400/010.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCAQns7fxmdcLYP-xFFqyP2kYXDXMwCMAczcluT3ucF1a77dNBdgXQe1W8Xk75UQ5vwg339LbRjGuv2oWwL4oVfKZaj5XfOzJdsDFQR9EYDDVIJDxI63Q3s8EWU7ceIaMrphbCALzXLQY/s400/011.jpg)
Komentarai:
* gardu, trašku, kokosiška.
*skanūs ir karšti , ir šalti.
* tiktų koks padažiukas - tiek švelnus tiek ir pikantškas.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą